Polat: "30 Ağustos Vatan Sevgisi, Hürriyet ve Bağımsızlık Demektir" - Son Dakika
Yerel

Polat: "30 Ağustos Vatan Sevgisi, Hürriyet ve Bağımsızlık Demektir"

Polat: "30 Ağustos Vatan Sevgisi, Hürriyet ve Bağımsızlık Demektir"

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. Yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

29.08.2015 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. Yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Yazılı bir mesaj yayımlayan Polat, "Milletimizin en önemli değerlerinden olan özgürlüğünü muhafaza uğruna verdiği mücadele sonrasında kazanılan büyük zaferin yıldönümünü idrak etmenin mutluluğunu ve onurunu hep birlikte yaşamaktayız. 30 Ağustos 1922 tarihi, onurlu direnişin bağımsızlık ve Vatan sevgisinin yüceliğini dünyaya kabul ettirdiği tarih olmuştur. Vatan topraklarımız kurtarılmış, milletimiz Hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur" dedi.

Polat, "Bu zafer tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde işgalci güçlere unutulmayan bir ders vererek, milletimizin hiçbir şekilde bağımsızlığından ödün vermeyeceğini, bütün dünyaya duyurmuştur. Bu büyük gün vesilesi ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polat: '30 Ağustos Vatan Sevgisi, Hürriyet ve Bağımsızlık Demektir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement