Özkan: "Mesir Bizim Olmazsa Olmazımız" - Son Dakika
Yerel

Özkan: "Mesir Bizim Olmazsa Olmazımız"

Özkan: "Mesir Bizim Olmazsa Olmazımız"

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Av. Mehmet Ali Özkan Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık’ı ziyaret etti.

08.03.2015 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Av. Mehmet Ali Özkan Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık'ı ziyaret etti. Mesir'in 'Manisa için olmazsa olmaz'ı olarak nitelendiren Özkan, Mesir Macununun dünyada bilinirliğinin artırılması için yapılması gereken çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti Manisa milletvekili aday adayı Mehmet Ali Özkan ziyaretleri kapsamında Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık'ı ziyaret etti.

Mesir Macunu ile ilgili projeleri olduğunu ifade eden Özkan'ı samimi ve sıcak bir ortamda ağırlayan Dernek Başkanı Tanık da Mesir Macunu'nu daha seri üretebilmek için Çin'den bir firmayla görüşmeye gideceğini söyledi. Çin'de yapacağı görüşmenin olumlu geçmesi ve planladıkları makinenin denemelerini yaptıktan sonra çalışabilir olduğuna kanaat getirdikleri takdirde makinenin Manisa'daki üretim tesislerinde kurulacağını kaydeden Tanık, "Önce test üretimi, ardından seri üretime geçeceğiz. Böylelikle Mesir Macunu'nun klasik hali olan çubuk Mesir Macunu'nu daha kısa zamanda daha çok üreterek piyasaya arz sıkıntısını ortadan kaldıracağız" şeklinde konuştu.

Ziyarette hazır bulunan Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Güngör Çalışır'ın, Manisa'ya hizmet noktasındaki öneri ve tavsiyelerini dikkatle dinleyen Mehmet Ali Özkan, "Mesir Macunu konusunda Ufuk Başkanımızla fikirlerimiz ortak. Güngör Beyin de Manisa'nın ve Mesir'in tanıtılması için neler yapılabileceğimizle ilgili fikirleri kesinlikle bize rehber olacak nitelikte. Bu durum bizim için bulunmaz bir fırsat. Böyle memleket sevdalısı, Manisa'ya hizmet derdinde olan STK yöneticilerimiz olduğu müddetçe Allah'ın izniyle hep birlikte el ele Manisa'ya çok güzel hizmetler sunacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Ziyaret esnasında misafirlerine Mesir bitkileri hakkında kısa bir sunum yapıp Mesir Çayı ikram eden Ufuk Tanık, Manisa Milletvekili aday adayı olarak kendilerini ziyaret eden Mehmet Ali Özkan'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özkan: 'Mesir Bizim Olmazsa Olmazımız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement