Özhaseki: Terörün Tuzağına Düşmeyeceğiz - Son Dakika
Güncel

Özhaseki: Terörün Tuzağına Düşmeyeceğiz

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Türkiye'nin, birlik ve beraberliğine kast eden hain terörün tuzağına asla düşmeyeceğini söyledi.

12.10.2015 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Türkiye'nin, birlik ve beraberliğine kast eden hain terörün tuzağına asla düşmeyeceğini söyledi.

Özhaseki, Ankara'daki intihar saldırısının, terör nedeniyle büyük acılar yaşamış ülkeyi bir kez daha yasa boğduğunu, saldırıyı gerçekleştirenlerin mutlaka ortaya çıkarılacağını dile getirdi. Ülke ve milletin, birlik beraberliğe kaste den hain terörün tuzağına düşmeyeceğini vurgulayan Özhaseki, "Terörün karşısında durabilecek en önemli güç birlik ve beraberliktir. Hainlere karşı verilebilecek en önemli cevap tek yürek olmaktır. Bugün, birilerinin yaptığı gibi ayrılıkçı dil kullanma günü değil, omuz omuza durma günüdür" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yaşanan büyük acıya rağmen hala şiddetten rant uman siyasiler ya da uzantıları olduğunu görmekten üzüntü duyduğunu da ifade ederken şöyle konuştu:

"Aramıza nifak sokmak isteyenlerin tahriklerine gelmeyeceğiz. Sorumsuz açıklamalar yapan sorunlu insanlar ne derse desin AK Parti olarak bu ülkenin birlik ve beraberliğine kastedenlerle mücadelemizi sürdüreceğiz. Adı ne olursa olsun, nereden beslenirse beslensin, kaynağı ve kökü nereden gelirse gelsin tüm şer odaklarını yok etme yönündeki kararlı mücadelemizden asla taviz vermeyeceğiz. Her türlü saldırının karşısında milletimizle omuz omuza vererek dimdik durmaya devam edeceğiz. Ülkemize kasteden hainler mutlaka cezalarını çekecek. Devletimiz teröristlerden hesap sormaya her zaman muktedirdir. Bir kez daha hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet başta yakınları olmak üzere milletimize başsağlığı diliyorum." - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özhaseki: Terörün Tuzağına Düşmeyeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement