Özgecan'ın Taziye Çadırı 5'nci Gününde de Dolup Taşıyor (2) - Son Dakika
Güncel

Özgecan'ın Taziye Çadırı 5'nci Gününde de Dolup Taşıyor (2)

Özgecan\'ın Taziye Çadırı 5\'nci Gününde de Dolup Taşıyor (2)

Kuran KURSLARINDA DUA EDİLDİ Yaşadıkları tarifsiz acıyı paylaşmaya gelenlerden başsağlığı dileklerini kabul etmeyi sürdüren ve zaman zaman da fenalaşan Songül Aslan ve Mehmet Aslan'ı Yenişehir İlçe Müftülüğü'nden gelen görevliler ziyaret etti.

18.02.2015 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuran KURSLARINDA DUA EDİLDİ

Yaşadıkları tarifsiz acıyı paylaşmaya gelenlerden başsağlığı dileklerini kabul etmeyi sürdüren ve zaman zaman da fenalaşan Songül Aslan ve Mehmet AslanYenişehir İlçe Müftülüğü'nden gelen görevliler ziyaret etti. Özgecan için Kuran Kurslarında yapılan Hatim-i Şerif ve Kelime-i Tevhidler'in duasını yapan görevliler, aileye başsağlığı dileyerek tüm Türkiye'de Özgecan için dualar okunduğunu söyledi.

Bu arada acılı baba Mehmet Aslan ise taziye ziyaretine gelenlere teşekkür ederek, "Yurdun dört bir tarafından gelip yüce gönüllülük gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Ben o yüce gönüllülerin karşısında saygıyla eğiliyorum" dedi.

SİYAH BAŞÖRTÜSÜNE YORUM YAPMADI

Anne Songül Aslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızlarıyla eşi Emine Erdoğan'a verilmek üzere  matemlerinin simgesi olarak siyah başörtü göndermesi ile ilgili sorular üzerine, "Konuşacak halimiz kalmadı. Acımız büyük. Söyleyeceğimiz her şeyi söyledik" diye yanıtladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özgecan'ın Taziye Çadırı 5'nci Gününde de Dolup Taşıyor (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement