Orhan Deligöz: "Ak Kadrolar Çiftçinin Dostu" - Son Dakika
Yerel

Orhan Deligöz: "Ak Kadrolar Çiftçinin Dostu"

Orhan Deligöz: "Ak Kadrolar Çiftçinin Dostu"

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz, seçim çalışmalarını İspir ilçesinde sürdürdü.

19.10.2015 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz, seçim çalışmalarını İspir ilçesinde sürdürdü.

Pazaryolu AK Parti İlçe Teşkilatı ziyareti ve Pazaryolu esnafını ziyaret eden Orhan Deligöz, istek ve taleplerini dinledi. Ardından İspir AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret eden Orhan Deligöz "İspir ilçemizde oy oranı yüzde 75, bakanımızın etkisi ile inşallah oylarımız artar beklentimiz bu yönde. İspirli hemşerilerimizde bizi mahcup etmez inşallah" dedi.

Deligöz'ün esnaf ziyaretine İspir ilçe Belediye Başkanı Osman Çakır'da eşlik ederken, İspir esnafı büyük ilgi gösterdi. Orhan Deligöz Seçim beyannamesini anlattığı gezisinde vatandaşlara Başbakan Davutoğlu'nun ekonomik vaatlerinden bahsederek "Esnafa düşük faizli kredi uygulaması sürecek. Ayrıca 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği verilecek. KOBİ'lerin finansmana erişimini artırmak amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engeller tümüyle kaldırılacak. 51 ilde uygulanan yüzde 6 oranındaki işveren sigorta primi indiriminde esas alınan 10 işçi çalıştırma zorunluluğu kaldırılıyor. Bu imkandan 251 bin küçük işletmenin yararlanması sağlanacak. Çiftçinin de yüzü gülecek. Yemde ve gübrede KDV kaldırılacak. Genç çiftçilere proje karşılığı 30 bin liraya kadar karşılıksız destek sağlanacak. Çiftçiye sera modernizasyonu için faizsiz kredi verilecek. Seralara ticarethane değil, sulama suyu elektrik fiyatı uygulanacak. Çevre duyarlılığı en üst düzeye çıkarılacak. Prensip olarak 10 MW kurulu gücün altındaki HES'lere izin verilmeyecek" diyerek AK Parti vaatlerini anlattı.

İspir İlçesi Güney, Alacabük ve Zeyrek köyleri ziyaret eden Deligöz gezdiği yerlerde birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orhan Deligöz: 'Ak Kadrolar Çiftçinin Dostu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement