Okullar Arası Yıldızlar Futsal İl Birinciliği - Son Dakika
Spor

Okullar Arası Yıldızlar Futsal İl Birinciliği

Antalya'da okullar arası yıldızlar futsal müsabakaları tamamlandı.

08.01.2016 16:32

Antalya'da okullar arası yıldızlar futsal müsabakaları tamamlandı.

Kentte kızlarda 29, erkeklerde ise 92 takımın mücadele ettiği yıldızlar futsal müsabakalarında dereceye giren takımlar Antalya'yı grup müsabakalarında temsil etme hakkını elde etti.

Döşemealtı spor salonunda oynanan müsabakalar sonucunda, kızlarda Gülveren Ortaokulu birinci, Şahinevler Ortaokulu ikinci ve Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu üçüncü oldu.

Alanya Mahmutlar Selçuklu Ortaokulu'nun birinci olduğu erkekler müsabakasında, Abdurrahman Alattinoğlu Ortaokulu ikinciliği ve Ersoy Ortaokulu ise üçüncülüğü elde etti.

Kızlarda şampiyonluğu kazanan Gülveren Ortaokulu'nun beden eğitim öğretmeni Ömer Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımının geçen yıl da şampiyon olduğunu hatırlattı.

Bu yılki performanslarının geçen yıldan daha iyi olduğunu dile getiren Aydın, oynadıkları 7 maçta 49 gol atarken, kalelerinde ise 1 gol gördüklerini söyledi.

Aydın, hedeflerinin grup müsabakalarında başarılı olduktan sonra, katılacakları finallerde Türkiye Şampiyonluğunu Antalya'ya getirmek olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Okullar Arası Yıldızlar Futsal İl Birinciliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement