Odunpazarı İlçe Müftüsü Çakır'ın Göreve Başlama Mesajı - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı İlçe Müftüsü Çakır'ın Göreve Başlama Mesajı

Odunpazarı İlçe Müftüsü Çakır\'ın Göreve Başlama Mesajı

Bilecik’in Bozüyük İlçe Müftülüğü görevinden Odunpazarı İlçe Müftülüğü’ne atanan Burhan Çakır, göreve başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

14.04.2015 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük İlçe Müftülüğü görevinden Odunpazarı İlçe Müftülüğü'ne atanan Burhan Çakır, göreve başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çakır, mesajının bir bölümünde, Eskişehir'inn en eski yerleşim yeri ve gözbebeği olan ve yine Eskişehiri'n tarihsel ve kültürel mirasını üzerinde taşıyan, manevi önderlerin yaşadığı ve medfun bulunduğu Odunpazarı ilçesinde göreve başlamanın onurunu yaşadığını belirterek, "Bu yüce görevi yürütürken Diyanet İşleri Başkanlığımızın bize verdiği görev ve yetkiler çerçevesinde toplumun her kesimini kucaklayacak ve kuşatacak bir din hizmeti vermeye gayret edeceğiz. Din hizmetini yürütürken hizmetlerimizin temelinde sevgi, saygı, istişare, paylaşma, şeffaflık ve dürüstlük ön planda olacaktır. Hizmetlerimizi yürütürken riya, gösteriş, kibir ve enaniyetten uzak, temeli ihlas ve samimiyete dayalı yalnızca Allah'ın (CC) rızasını gözeterek, tüm kamu kurum ve kuruluşları, Odunpazarı'mızın çeşitli vakıf, dernek, eğitim kurumları, sivil toplum kuruluşları ve din gönüllüsü kardeşlerimizle istişare içerisinde olacağız. Bu ulvi görevi yürütürken merkezden en ücra köşedeki mahalleye ve köylere varıncaya kadar din hizmetini bir ibadet anlayışı içerisinde, zaman mefhumu gözetmeksizin gece gündüz koşturan vefakar, cefakar din gönüllüsü kardeşlerimizle birlikte başaracağız" diye belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı İlçe Müftüsü Çakır'ın Göreve Başlama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement