O Ses Türkiye'den Cem Adrian'a Yanıt Gecikmedi - Son Dakika
Magazin

O Ses Türkiye'den Cem Adrian'a Yanıt Gecikmedi

O Ses Türkiye jürisini sert bir dille eleştirip "O koltuklarda utanmazca oturup bunu yapıyorsunuz" şeklinde bir ifade kullanan Cem Adrian'a Acun Ilıcalı ve Murat Boz üstü kapalı mesaj verdi.

03.02.2016 07:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan final bölümünde Cem Adrian'ın yarışmayla ilgili eleştirilerine Murat Boz ve Acun Ilıcalı'dan üstü kapalı yanıt geldi. Murat Boz ve Acun Ilıcalı yarışmacıların O Ses Türkiye için değerli olduğu mesajı verildi.

"GELECEKLERİ UMRUNUZDA DEĞİL" DEMİŞTİ

Cem Adrian O Ses Türkiye' jürisine eleştiride bulunarak yarışmacıların mağdur edildiğini söylemişti. Adrian kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: "Müziğe aşık ruhlara umut ve ışık sunuyorsunuz. Sonra o güzel insanlar ışığa uçan kelebekler gibi sizden medet umuyorlar. Siz onları sadece yarıştırıp, karşı karşıya getirip, kırıp, döküp, tüm sevdikleri önünde kaybettirip, incitip bununla para kazanıyorsunuz. Hiçbirinin hayalleri, umutları, geçmişleri ve gelecekleri umurunuzda değil. O koltuklarda utanmazca oturup bunu yapıyorsunuz. Şu fani dünyada insanların umutlarını sömürüp, gözyaşlarıyla beslediğiniz reytinglerden kazandığınız her maddi şeyin hesabını ödemenizi diliyorum. Bu dünyada. " demişti.

MURAT BOZ VE ACUN'DAN ÜSTÜ KAPALI MESAJ

O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan final bölümünde Murat Boz ve Acun Ilıcalı üzerinden Cem Adrian'a üstü kapalı yanıt geldi. Murat Boz, finalistlerden Türkan Kürşat'ın performansından ardından bu tarz kaliteli seslerin 'O Ses Türkiye aracılığıyla' izleyiciyle buluştuğunu söyledi. Acun Ilıcalı da hemen akabinde kendisinin yarışmada bir katkısı olmadığını jürilerin bu işte ciddi payı olduğunu ama programın izlenmesinin yarışmacıların performanslarıyla gerçekleştiğini söyledi ve onlara özel bir teşekkür etti.

O Ses Türkiye\'den Cem Adrian\'a Yanıt Gecikmedi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin O Ses Türkiye'den Cem Adrian'a Yanıt Gecikmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • Dünya oyun sahası gerçek ahiret: adamsın cem adrian 58 5 Yanıtla
  • Adam Adam : Adam diye okunur Cem Adrian diye yazılır... 29 6 Yanıtla
  • novasti : acun bu memlekete zararlı 16 13 Yanıtla
    Ekin: Emin ol senden daha çok faydası vardır memlekete 2 8
  • Asya seçkin : Çünkü Acunu kiskanyorsun cem. .artık sen de gündeme geldin. .kaybolmuştun ya ortadan???? 3 21 Yanıtla
  • ses: cem adrian kim yahu? sesini oraya buraya büzüştürebiliyor diye başımıza sanatcı mı oldu 5 15 Yanıtla
  • adsız: tamam acunu ve programlarını sevmem ama yiğidi öldür hakkını ver demişler adam çalışıyor kardeşim en azından kimseye zararı yok.onun ekibinde çalışan bir sürü eleman vardır muhakkak. acun sayesinde ekmek yiyorlar, ne bileyim sesi güzel olanlar kendilerini türk halkına gösteriyorlar bir şekilde bir yerlere geliyorlar.yani acun insanlara önayak oluyor diyebilirim.Cem adrianı tanımam kendisi ne yapmış acaba türk gençliği adına onu bilmek lazım.çamur at izi kalsın hesabı. 13 6 Yanıtla
  • Adam Adam : Adam diye okunue Cem Adrian diye yazılır... 17 2 Yanıtla
  • Cello Bello: Ben tanımam cem adrianı ama söyledikleri doğru. 14 4 Yanıtla
  • Ramazan: Kedi yetişemediği ciğere mundar dermiş Cem misin Nesin o koltuklarda Oturanlarda ve acunda karakter kokuyor sen kendini tanıtmak için oraya buraya taş atma çok zavallı duruma düşüyorsun zavallıııı 5 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement