Myp Lideri Yılmaz'dan İlginç İddia: "İsrail Oğullarının Ana Dili İbranice Değil Türkçedir" - Son Dakika
Politika

Myp Lideri Yılmaz'dan İlginç İddia: "İsrail Oğullarının Ana Dili İbranice Değil Türkçedir"

Myp Lideri Yılmaz\'dan İlginç İddia: "İsrail Oğullarının Ana Dili İbranice Değil Türkçedir"

Muhafazakar Yükseliş Partisi lideri (MYP) Ahmet Reyiz Yılmaz, İsrail oğullarının ana dilinin İbranice değil Türkçe oludğunuileri sürdü.

25.12.2015 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhafazakar Yükseliş Partisi lideri (MYP) Ahmet Reyiz Yılmaz, İsrail oğullarının ana dilinin İbranice değil Türkçe oludğunuileri sürdü.

Türklerin Hz. Nuh sonrası Anadolu ve diğer coğrafyalarda 5000 yıllık İslam mücadelesini kaleme alan Ahmet Reyiz Yılmaz'ın 5. baskı yapan kitabı 1 ay içde Amerika ve tüm dünya da İngilizce ve diğer diller de yayınlanacak.

Muhafazakar Yükseliş Partisi lideri (MYP) Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Yuşa, ilk İsrail Oğulları Devletini Kenan günümüz İsrail ülkesin de 3100 yıl önce kurup sonra İstanbul'u almak için Anadolu'ya seferler yapmış ve İstanbul'da defnedilmiştir. Hz. Musa'nın kız kardeşinin oğludur. Kur'an da Hz. Musa'nın geldiği ve Yuşa'ya hedef gösterdiği iki denizin birleştiği yer bugün Yuşa'nın yattığı Karadeniz ve Marmara denizinin birleştiği Beykoz'daki Yuşa tepesidir. Bugün Yehuda ülkesi ile Türkiye ve Azerbaycan birleşecek. Bütün bölge yeniden Balkanlardan Hazar'a oradan Nil vadisine kadar Türkler tarafından idare edilecek" dedi.

Ahmet Reyiz Yılmaz, İsrail oğullarının İshak soyundan Mısır'a yollanan akıncı bir boy olduğunu belirterek "400 yıl kaldıkları Mısır'dan Firavun krallığını yıkarak çıkıp Kenan ili ve Anadolu ile Hazar coğrafyasına yayılmış Türklerdir. İsrail oğulları kesin olarak Mısır'a gönderilen bir Türk boyudur. Bu konu da en küçük bir şüpheye yer yoktur. Beyaz ya da orijinal bozulmamış ırk olarak kabul edilen Aşkenazlar, Hz. Yakup soyu olup ırk olarak Türk ya da Tevrat metinlerindeki adı ile Gomer'in üç oğlundan biri olan Aşkenaz'ın soyundan gelir. Günümüz de Bayburt, İspir ve Of ilçelerinin bulunduğu sınırlar içerisin de Aşkenaz adı ile köyler yaşamaktadır. Buralar kadim dönem Aşkenaz krallığının olduğu coğrafyadır. Aşkenaz, Hz. Nuh'un torunu Türk'ün çocuklarından biridir. Diğer iki kardeşinin adı Rıfat ve Togarma'dır."

"İsrail oğullarının isimlerini kullanmamızın kaynağı Kur'an değil Tevrat diğer adı ile Tora'dır" diyen Yılmaz, "Türkler de İbrahim ve sonrasın da İshak,Yakup, Kenan, Zekeriya, Aşur, Asaf, Efraim, Yusuf, Rıfat, Musa, Davut, Süleyman gibi tamamı İsrail Oğullarına ait isimlerin her evde her aile de yoğun şekil de kullanılması Kur'an sonrası ortaya çıkmış bir durum değil tamamen Tevrat ya da diğer adı ile Tora dediğimiz kutsal metinlerden kaynaklıdır."

Bir İbrahim Kavgası Türk İslam Davası, İsrail Oğulları Gerçeği adlı eseri ile Türklerin Hz. Nuh sonrası Anadolu ve diğer coğrafyalarda 5000 yıllık İslam mücadelesini kaleme alan Ahmet Reyiz Yılmaz'ın 5. baskı yapan kitabı 1 ay içerisin de Amerika ve tüm dünya da İngilizce ve diğer diller de yayınlanacak." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Myp Lideri Yılmaz'dan İlginç İddia: 'İsrail Oğullarının Ana Dili İbranice Değil Türkçedir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement