MİT'ten nokta atışı operasyon! PKK'ye eleman temin eden terörist öldürüldü - Son Dakika
Güvenlik

MİT'ten nokta atışı operasyon! PKK'ye eleman temin eden terörist öldürüldü

MİT, terör örgütü PKK/KCK'ya Avrupa'dan eleman temin eden terörist Faik Aydın'ı, Irak sınırından yaklaşık 160 kilometre derinlikte düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.

13.01.2024 09:45  Güncelleme: 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MİT'in terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Örgüte Avrupa'dan eleman temin eden terörist Faik Aydın, etkisiz hale getirildi.

YEREL HALKA ÖRGÜTE DESTEK İÇİN ŞANTAJ YAPMIŞ

MİT'in etkin istihbarat ağı, terörist Faik Aydın'ın Avrupa'da yaptığı örgütsel faaliyetleri ortaya çıkardı. Aydın'ın Irak'a geçmesinin ardından Süleymaniye'de yerel halk üzerinde örgüte destek ve katılım için baskı ve şantaj yaptığı öğrenildi.

"DERİN" OPERASYONDA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Örgüt içerisinde kritik bir role sahip olduğu belirlenen Faik Aydın için operasyon kararı alındı. Terörist Aydın, MİT'in Irak sınırından yaklaşık 160 kilometre derinlikte düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.

MİT'ten nokta atışı operasyon! PKK'ya eleman temin eden terörist öldürüldü

MSB: 29 TERÖR HEDEFİ İMHA EDİLDİ

Öte yandan; Milli Savunma Bakanlığı tarafından Irak'ın kuzeyindeki Metina, Hakurk, Gara ve Kandil bölgeleri ile Suriye'nin kuzeyinde bulunan terör hedeflerine hava harekatları düzenlendi. Terör örgütü PKK/ YPG tarafından kullanılan ve içerisinde üst düzey teröristlerin de bulunduğu mağara, sığınak, barınak ve petrol tesislerinden oluşan 29 terör hedefi imha edildi, 20 terörist etkisiz hale getirildi.

NE OLDU?

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerce düzenlenen taciz ve sızma girişimi neticesinde 9 askerimiz şehit oldu. Çatışmada ilk belirlemelere göre 15 terörist etkisiz hale getirildi, bölgede operasyonlar devam ediyor.

MİT\'ten nokta atışı operasyon! PKK\'ye eleman temin eden terörist öldürüldü

Son Dakika Güvenlik MİT'ten nokta atışı operasyon! PKK'ye eleman temin eden terörist öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ibrahim başaran: bir gram aklı olmayan cahil yaratıklar neye kime hizmet ediyorsunuz ALLAH sizi bildiği gibi yapsın bu milletin ahı hepinizden misli ile çıksın İNŞALLAH 171 16 Yanıtla
  • FATİH ŞAHİN: tipsiz maymun hepinizin sonu bu olacak 152 15 Yanıtla
  • Mustafa Yücel: sizi destekleyen kim varsa allah belasını versin hainler 135 9 Yanıtla
  • Hasan Ahbap: Gidip su hain yılanın basının ezilmesi in zamanı gelmedi mi,ABD nin hainlivine ne kadar suskun kalacaksiniz 54 5 Yanıtla
  • side meister optik semih: Geber bir bir leş daha bunun gibileri sırtlanlara yem yapacaksın 47 5 Yanıtla
  • Elifim Ecem: ALLAHUEKBER siz bir ölürsünüz biz bin diriliriz 47 4 Yanıtla
  • Rifat ÖZTÜRK: gecmiş zamanda hadep şimdiki zamanda dem bunların sözde milletvekilleri dokunulmazlık örtüsü altında pkk ya eleman dahil hertürlü ihtiyaçlarını karşıladıklarını 7 den 77 tüm Türkiye halkı biliyor yeter artık bunlar yüce meclisimizden temizlenmedikce bir arpa boyu yol alamayız 0 0 Yanıtla

Advertisement