MHP'li Gönen'in Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

MHP'li Gönen'in Seçim Çalışmaları

MHP\'li Gönen\'in Seçim Çalışmaları

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı M. Sait Gönen, Sarayönü ve Ilgın ilçelerinde seçim çalışmalarında bulundu.

24.10.2015 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı M. Sait Gönen, Sarayönü ve Ilgın ilçelerinde seçim çalışmalarında bulundu.

1 Kasım seçimlerine bir hafta kala, ilçe gezilerini sürdürerek seçim çalışmalarına devam eden MHP Konya Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Sait Gönen, Sarayönü ve Ilgın ilçelerinde vatandaşlardan destek istedi. MHP il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra partililerin de eşlik ettiği çalışmalarda çarşı ve Pazar esnafını dolaşan Gönen, Sarayönü Devlet Hastanesi'nde meslektaşlarını ve hastane personelini ziyaret etti. Sarayönü Manşet gazetesini ziyaretinin ardından, Başhüyük ve Ladik mahallerine geçen Gönen, Büyükşehir Yasası ile mahalle konumuna dönen beldelerin belediyelerinin geri verileceğini söyledi.

"ÜLKENİN GELECEĞİ İÇİN MHP İKTİDARDA OLMALI"

AK Parti iktidarında esnafın, çiftçinin, işçinin, memurun bunaldığını söyleyen Sait Gönen, MHP'nin iktidara doğru yürüdüğünü ifade ederek, "Kentlerde de, ilçelerde de, köylerde de vatandaşlarımız artık mevcut iktidarı istemiyor. MHP, seçim beyannamesinde toplumun tüm kesiminin taleplerini yerine getirecek projelerini hayata geçirecektir. Vatandaşımız tüm umudunu partimize bağlamış durumda. Zengin daha zengin, fakir daha fakir. Bu iktidar yoruldu ve halkı da yordu. Ardı kesilmeyen terör olaylarının her geçen gün artması vatandaşlarımızı endişe içinde yaşatırken, vatan evlatlarımız şehit düşüyor. AKP iktidarı artık yönetim idaresini kaybetmiştir. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Konya'da da vatandaşlarımızın iktidara olan güveni bitmiş durumda. Ülkenin geleceği için MHP iktidar da olmalıdır" dedi.

Ladik'in Konya'nın birçok ilçesinden daha fazla nüfusa sahip beldesini olduğunu kaydeden Gönen, "Ladikli vatandaşlarımız haklı olarak belediyelerini geri istiyor. MHP belediye yasası ile kapatılan belde belediyelerini ve köyleri yeniden kurma sözünü vermiştir. Başkanlık sistemi için düzenlenmiş bu yasa kaldırılacaktır. Ladik halkına partim adına bu sözü veriyorum" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Gönen'in Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement