Kula Belediyesi Voleybol Takımı Transferde Hız Kesmiyor - Son Dakika
Güncel

Kula Belediyesi Voleybol Takımı Transferde Hız Kesmiyor

Kula Belediyesi Voleybol Takımı Transferde Hız Kesmiyor

Kula Belediye Erkek Voleybol Takımı transferlerine devam ediyor.

04.08.2015 09:16  Güncelleme: 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son olarak üç tane sporcuyu renklerine bağlayan takım, bomba transferlerine devam edeceklerinin sinyalini veriyor. Kula Belediye Başkanlık Makamında Mehmet Uğur Bezci, Aydın Güler, Deha Bozkan ile anlaşan kulüp, ilerleyen zamanda da sürpriz isimleri renklerine bağlayacağını belirtiyor. Yapılan transferlerle ilgili olarak açıklama yapan Kula Belediye Erkek Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz; "Bu gün 3 sporcumuz ile anlaşmamızı imzaladık. İlerleyen dönemde de kaliteli sporcuları renklerimize bağlayarak kaliteli bir takım oluşturacağız. Şu ana kadar beş sporcuyla imzaladığımız sözleşmeye istinaden, takım antrenörümüz Mehmet Eroğul'un istediği isimler ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Yaptığımız çalışmaların Kula'mıza ve Voleybol camiasına hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ise yaptığı açıklamada; "Kula marka kent olma yolunda ciddi adımlar atması gereken Ege'nin en güzel ilçelerinden birisi. Bu amaç doğrultusunda her enstrümandan faydalanmaya gayret göstereceğiz. Kaliteli ve ligde adından sıkça söz ettirebilecek bir takım oluşturma gayreti içerisinde olan Kulüp Yöneticileriz ve Takım Antrenörümüz Mehmet Eroğul'a teşekkür ediyorum" dedi.

KULA VOLEYBOL TAKIMININ SON TRANSFERLERİ

Mehmet Uğur Bezci; 1989 Dalaman doğumlu olan sporcu orta saha ve smaçör olarak oynuyor. Daha önce Çankaya Belediyesi, Halk Bankası, Bornova Anadolu Lisesi, Afyon Belediye Spor ile çalışan sporcu Kula Belediyesi'yle bir yıllık sözleşme imzaladı.

Aydın Güler; 1992 İstanbul doğumlu olan sporcu smaçör olarak oynuyor. Daha önce Beşiktaş Jimnastik Kulübü, İnegöl Belediyesi, Kahramanmaraş Belediyesi, Adana Beyza Spor, Sivas 4 Eylül Belediyesi'nde oynadı. Kula Belediyesi Voleybol takımı ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Deha Bozkan; 1989 Manisa doğumlu olan sporcu pasör olarak oynuyor. Manisa Belediyesi, Fenerbahçe Spor Kulübü, Konak Belediyesi, Bornova Anadolu Lisesi, Keşan Gençlik Spor, Tofaş Spor Kulübü, İnegöl Belediyesi, Antalya Türk Telekom, Bigadiç Belediyesi ve son olarak da tekrar Tofaş Spor Kulübünde oynayan sporcu Kula Belediyesi Spor Kulübüyle bir yıllık sözleşme imzaladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kula Belediyesi Voleybol Takımı Transferde Hız Kesmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement