Kılıçdaroğlu: Erdoğan ile Şeref ve Namus Anlayışımız Farklı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: Erdoğan ile Şeref ve Namus Anlayışımız Farklı

Kılıçdaroğlu, "Anayasa'ya sadakat konusunda yemin etmiş bir Cumhurbaşkanı kendisi. Bu yemini ben mi ettim, o mu? Onun şeref ve namustan anladığı ile benimki farklı." dedi.

28.08.2015 07:38  Güncelleme: 08:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 1 Kasım seçimleri için meydanlara çıkması halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı muhatap almayacağını belirterek, "İstediği kadar aleyhimde konuşsun, onu milletin irfanına bırakıyorum Anayasa'ya sadakat konusunda yemin etmiş bir Cumhurbaşkanı kendisi. Bu yemini ben mi ettim, o mu? Onun şeref ve namustan anladığı ile benimki farklı." dedi.

Erdoğan'ın önceki gün kendisini kast ederek "Bu makama her türlü hakareti yapanlara hangi görevi verecektik" demesini de değerlendiren CHP lideri, şunları söyledi:

"BİZİM ŞEREF VE NAMUS ANLAYIŞIMIZ FARKLI"

"Sayın Erdoğan bizim, benim muhatabım değil. Anayasa'yı çiğneyen, hukuka inanmayan, kendi çıkarı için ülkeyi ateşe atan biri muhatabım değil, olmayacak. Muhatap olarak kabul etmiyorum kendisini. İstediği kadar benim, CHP'nin aleyhine konuşsun dursun; kendisini milletin irfanına bırakıyorum, millet gerekeni söyleyecek. Daha önce de söyledim, şeref ve namus üzerine bu Anayasa'ya sadakat konusunda yemin etmiş bir Cumhurbaşkanı kendisi. Bu yemini ben mi ettim, o mu? Onun şeref ve namustan anladığı ile benimki farklı.

"MEYDANLARA ÇIKSA DA..."

Meydanlara 7 haziran seçimleri için de çıktı, şimdi yeniden çıksa da kendisini muhatap almayacağım. Hukuk ve Anayasa'yı tanımadığı zaten ortada, kendisi de söylüyor; onun için bunu yaparsa, yapmaya devam ederse dediğim gibi onu milletin irfanına bırakıyorum.

"DAVUTOĞLU'NA HAKARET"

Yalnız şu tespiti de yapmak zorundayım: Eğer Erdoğan yine meydanlara çıkarsa bu doğrudan Ahmet Davutoğlu'na hakaret olur. Onu bir insan, bir politikacı yerine koymamak olur. Cumhurbaşkanı demiş olur ki 'Sen beceriksizsin'. Beceriksiz gördüğü için de Davutoğlu'nu kenara itip kendisini onun da yerine koymuş olur. Bu da en başta Ahmet Davutoğlu'na haksızlık olur." (Kaynak: Hürriyet)

Kılıçdaroğlu: Erdoğan ile Şeref ve Namus Anlayışımız Farklı

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: Erdoğan ile Şeref ve Namus Anlayışımız Farklı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (51)

  • ölümüne trabzon : tabiki farklı olacak çünkü söylediğin şeylerden sende yok 33 58 Yanıtla
  • Camaro: Boş boş konuşma hdpkk yi başımıza getiren seçim sonunda chp genel merkezinde hdpkk barajı aştı diye davul zurna Çaldıran sensin hangi şeref ve namustan bahsediyorsun 22 57 Yanıtla
  • semerci: dogru soyliyorsun milet sandikta onayliyor zaten senin dediyini 60 6 Yanıtla
  • SELO: KILICTAR OGLUNU NAMUS ANLAYIŞI COK FARKLI TABIKI ÇUNKU OYLE BIR KAVRAMI YOK GECMISTE CHP IKTIDARININ YAPTIGI GIBI KAPALI KIZLARIMIZI SALONDAN ATMAK UNUVERSITELERE SOKMAMAK GIBI AMA SSK DAKI ANLAYIŞ DAHA FARKLI SOY SOYABILDIGIN KADAR 25 4 Yanıtla
  • hopalaaa: şeref namus ne diyor bu arkaadaş.... mucize 28 0 Yanıtla
  • Şşşssşsssssssssssssus: Tabiki farkli çünkü sen şerefsizin onde gidenisin kilicdaroglu 16 4 Yanıtla
  • kelkit döneri adana kebabı: ulan gurbetçi haklısın o zaman bebekler hastanede rehin kalıyordu şimdi bebeklerle birlikte tüm ülke rehin alındı .saksını biraz kullan gözünü aç bire gafil ber diyorum odunumun parası sen ağlıyorsun eşeğimin kirasi diye 14 2 Yanıtla
  • CcC: Yaşaaaaa 0 13 Yanıtla
  • AGRILi: GERCEKTEN ÖYLE SEYTAN SENEDE BIR DEFA TESADÜF DOGRU KONUSURMUS SENDE IKISIDE YOK 5 3 Yanıtla
  • seda_42: Evet baya fark var 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement