Kasap Cinayeti Sanığına Ömür Boyu Hapis - Son Dakika
Güncel

Kasap Cinayeti Sanığına Ömür Boyu Hapis

Kasap Cinayeti Sanığına Ömür Boyu Hapis

Adana'da kasap 29 yaşındaki Bayram Kaya'yı dövdükten sonra, el ve ayaklarını bağlayıp diri diri halıya sararak pis su kanalına atan 26 yaşındaki Celal Taymur ömürboyu hapis cezasına, kardeşi 20 yaşındaki Musa Taymur ile 26 yaşındaki Bilal Altındağ ise suç delillerini gizlemekten 4'er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

15.09.2015 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da kasap 29 yaşındaki Bayram Kaya'yı dövdükten sonra, el ve ayaklarını bağlayıp diri diri halıya sararak pis su kanalına atan 26 yaşındaki Celal Taymur ömürboyu hapis cezasına, kardeşi 20 yaşındaki Musa Taymur ile 26 yaşındaki Bilal Altındağ ise suç delillerini gizlemekten 4'er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Merkez Yüreğir İlçesi Abdioğlu Mahallesi'nde oturan vatandaşlar, 31 Mayıs 2012'de pis su kanalında içinde bir cisim sarılı halı buldu. Jandarma ekipleri halıyı çıkartıp açtıklarında, içinden el ve ayakları bağlı bir erkek cesedi çıktı. Yüzünde ve boğazında darp izinin yanı sıra kolunda da diş izi bulunan kişinin Bayram Kaya olduğu belirlendi. Jandarma ekipleri yaptıkları araştırmada cinayet şüphelisi olarak Musa Taymur, ağabeyi Celal Taymur ile komşuları Bilal Altındağ'ı aramaya başladı.

TATİL BELDELERİNDE YAKALANDILAR

Şüphelilerden Bilal Altındağ 2 Temmuz'da Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nde tatil yaparken, Musa Taymur 26 Ağustos'ta Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde hırsızlık yaparken, ağabeyi Celal Taymur da 26 Eylül'de Alanya'da karıştığı hırsızlık olayının ardından yakalandı.

Sanıklar hakkında kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezası istemiyle Adana 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Sanıklar suçlamaları kabul etmeyerek, Bayram Kaya ile yakınlarının düşman sahibi olduğunu, olayı kendi üzerlerine yıkmaya çalıştıklarını önü sürdü.

Yaklaşık 3 yıl süren yargılama sonrası mahkeme heyeti, cinayeti Celal Taymur'un işlediğine kanaat getirerek ömürboyu hapis cezası verirken, Musa Taymur ile Bilal Altındağ'a ise 'delilleri gizlemek' suçundan 4'er yıl hapis cezası verdi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kasap Cinayeti Sanığına Ömür Boyu Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement