Kars'ta Doğalgaz Boru Hattında Patlama! - Son Dakika
Ekonomi

Kars'ta Doğalgaz Boru Hattında Patlama!

Bakü-Tiflis-Kars-Erzurum Doğalgaz Boru Hattı'nda büyük bir patlama meydana geldi. 20 km öteden duyulan patlama sonrası bölgedeki gaz akışı kesildi.

04.08.2015 03:29  Güncelleme: 07:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Valisi Günay Özdemir, Bakü-Tiflis-Kars- Erzurum Doğalgaz Boru Hattı'nda bir patlama meydana geldiğini ve araştırmaların sürdüğünü belirterek, bölgedeki gaz akışının kesildiğini söyledi.

NEDENİ BELİRLENEMEDİ

Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sarıkamış ilçesinden geçen Bakü-Tiflis-Kars-Erzurum Doğalgaz Boru Hattı'nda henüz belirlenemeyen nedenle patlama olduğunu belirtti.

GAZ AKIŞI KESİLDİ

Konuyla ilgili araştırmaların sürdüğünü ve olayın akabinde gerekli tedbirlerin alındığını dile getiren Vali Özdemir, "Yağbasan mevkisinde gaz akışı kesildi. Ormanlık alana herhangi bir sıçrama durumu yok. Arkadaşlarımız o bölgeye geçiyorlar." diye konuştu.

20 KM MESAFEDEN DUYULDU

Öte yandan, ormanlık alandaki patlamanın ardından borudan çıkan gaz sesi yaklaşık 20 kilometre mesafedeki Sarıkamış ilçesinden duyuldu.

Kars\'ta Doğalgaz Boru Hattında Patlama!
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Kars'ta Doğalgaz Boru Hattında Patlama! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • kommagene: hiç bir terör örgütü savunduğu şeyin savaşını vermez,o savunduğu şey insan kaynağı bulmak için kullandığı ideolojidir,asl olan ise emperyal devletlerin menfaatleri ve stratejik hesaplarıdır. 3 2 Yanıtla
  • komik: Pkk yaptı diyemiyor valiye bak.Bugüne kadar doğal yolla hiç patladı arkadaş 2 1 Yanıtla
  • osmaniye: Kedi patlatmistir 2 0 Yanıtla
  • Vatansever: aaaaa neden acabaaa 1 0 Yanıtla
  • Efe: pkk rahat durmuyor. 0 1 Yanıtla
  • Abuzer kadayıf: Lan bangır bangır bağırıpdüne kadar ak partinin ne kadar kötü olduğunu savunan bahçeli ve oktay vural yada diğerleri,bugün ne oldu da yumuşadı!Ak parti 400 çekeydi daha ne konuşacaktın sen.şuanda çatışma ortamıda ak parti ve derin pkk işi.merak etme sadece yalılardan oy gemedi hdp ye,Türkiyeye bak görürsün.ak partinin koltuk değneyi oldunuz herzaman.bu seçimde de sizlerin otunun peşinde ak parti.siz düzeldiniz zannetmiştik ama yanılmışım.siz ömrü billah iktidar olamazsınız bu anlayışla. 0 0 Yanıtla

Advertisement