Kar ve Buz Balıkçılara Engel Olamıyor - Son Dakika
Güncel

Kar ve Buz Balıkçılara Engel Olamıyor

Kar ve Buz Balıkçılara Engel Olamıyor

Düzce’yi etkisi altına alan soğuk hava dalgası ve kar yağışı balıkçılara engel olamıyor.

26.01.2016 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'yi etkisi altına alan soğuk hava dalgası ve kar yağışı balıkçılara engel olamıyor. Dondurucu soğuğa rağmen Melen Çayı boyuna giden balıkçılar olta sallıyor.

Doğanın beyaz örtüsü karla birlikte Düzce'de hissedilen sıcaklık eksilerin altına indi. Bu soğuk havalarda balık tutmak için Melen Çayı Gölyaka Bağlantı Yolu girişinde bulunan köprünün çevresinde toplanan balıkçılar, soğuk havaya rağmen Melen'e olta attı. Her fırsatta balık tutmanın bir hastalık olduğu söyleyen balıkçılar yaktıkları ateş ile dondurucu soğuktan korunmaya çalışıyor. Kendileri için balık tutmanın tutku olduğunu ifade eden Balıkçılar, ilkbahardaki kadar fazla balık tutmamalarına rağmen beklemeye devam edeceklerini belirttiler.

Melene olta sallayan balıkçı, "Ayaz olduğu için iyi balık çıkacağını düşünerek geldik. Şuana kadar fazla balık tutamadık ama temiz hava alıyoruz. Geçtiğimiz günlerde iyi balık aldık ama şuanda fazla bir şey yok. Bizim için balık tutmak önemli değil, bizler bun işin meraklısıyız. Bunun zevki başka bir olay. Bir tane balık alan balıkçı bir daha Melen boyundan ayrılamaz" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kar ve Buz Balıkçılara Engel Olamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement