Kadınlar Konseyinden Başkan Çerçi'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kadınlar Konseyinden Başkan Çerçi'ye Ziyaret

Kadınlar Konseyinden Başkan Çerçi\'ye Ziyaret

Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi ziyaret etti.

14.11.2014 15:46  Güncelleme: 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi ziyaret etti. Görüşmede dernek faaliyetlerinin yanı sıra ortak sosyal aktivite yapma konuları gündeme geldi.

Manisa'daki en aktif dernekler arasında yer alan Türk Kadınlar Konseyi üyeleri Yunusemre Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, makamında ağırladığı kadın üyelerle faaliyetler hakkında sohbet etti.

Kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığı savunduğunu ifade eden Çerçi, "Personel seçimi ve diğer işlemlerimizde kadınlarımıza öncelik tanıdık. Birçok birimimiz kadın müdürlere emanet. Temizlik işlerinde farklı bir konsept uyguladık. Kadın saha amirlerimizin kontrolünde ilçemizin temizliği yapılıyor. Çok da başarılı oldular. Bu bağlamda aktif rol üstlenen Türk Kadınlar Konseyi Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı ablamızı ve değerli yönetim kurulu üyelerini kutluyorum" dedi.

Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı ise Başkan Çerçi'ye teşekkür ederek, "Sizi yakından takip ediyoruz. Birlikte ortak organizasyonlara imza atacağımıza inanıyorum. Başarlılar diliyoruz" dedi.

Aynı zamanda Türk Hava Yolları Manisa Şubesi yetkililerinin de hazır bulunduğu ziyarette bir de sürpriz yaşandı. Bir toplantı için Yunusemre Belediyesi'ni ziyarete gelen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Başkan Çerçi ve Kafkaslı ile yan yana durarak objektiflere poz verdi. Kısa bir sohbetin ardından ziyaret sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadınlar Konseyinden Başkan Çerçi'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement