İstanbul'dan Ankara'ya Pankartlı Evlilik Teklifi - Son Dakika
Magazin

İstanbul'dan Ankara'ya Pankartlı Evlilik Teklifi

İstanbul\'dan Ankara\'ya Pankartlı Evlilik Teklifi

Zeytinburnu'nda bir genç, arkadaşlarıyla birlikte meşale yaktı ve ardından pankart açarak Ankara'daki sevgilisine evlilik teklifinde bulundu.

22.11.2012 00:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinburnu'nda bir genç, arkadaşlarıyla birlikte meşale yaktı ve ardından pankart açarak Ankara'daki sevgilisine evlilik teklifinde bulundu.

Zeytinburnu'nda yaşayan Ali Güner (27), Ankara'da yaşayan kız arkadaşı Asu Güneş'e Zeytinburnu sahilinde açtığı pankartla evlenme teklifinde bulundu. Güner'i aynı mahallede yaşayan arkadaşları da yalnız bırakmadı. Güner, arkadaşları ile birlikte altında 'Zeytinburnu Çocukları' imzasını taşıyan ve üzerinde "Seni Seviyorum Canım Aşkım. İstanbul Seni Bekliyor Asum" yazılı pankart açtı. Ardından beraberinde getirdikleri meşaleleri yakan grup, darbuka eşliğinde 'Bir Şarkısın Sen' adlı şarkıyı seslendirdi. Güner'in arkadaşları, 'Buraya buraya, Asu yenge buraya' tezahüratı yaptı.

Asu Güneş ile iki yıldır birlikte olduğunu ve onu çok sevdiğini ifade eden Ali Güner, "Asu, aşkım seni çok seviyorum. Bu yapılanların hepsi senin için. Burada bütün Türkiye'nin önünde diyorum; benimle evlenir misin" diyerek evlilik teklifini gerçekleştirdi.

Asu Güneş'in bu romantik teklifi gördükten sonra evlenme teklifini kabul edip etmeyeceği ise merek konusu oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin İstanbul'dan Ankara'ya Pankartlı Evlilik Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement