İspir'de Belediye Meclis Toplantısı Halka Açık Yapıldı - Son Dakika
Yerel

İspir'de Belediye Meclis Toplantısı Halka Açık Yapıldı

Erzurum'un İspir ilçesinde belediye meclis toplantısı halka açık olarak gerçekleştirdi.

10.04.2014 20:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspir'de belediye meclis toplantısı halka açık olarak gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı ve Belediye Meclis üyeleri mazbataların alındıktan sonra, İspir Belediyesi Fazilet Dağcı Çığlık Düğün ve Konferans Salonu'nda, ilk belediye meclis toplantısını yaptı.

Halka açık gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Meclis Başkanı Osman Çakır, yerel seçimlerin her zaman zorlu olduğunu belirterek, "Allah'a hamd olsun hiçbir sıkıntı yaşamadan, kimseyi üzmeden, gayet demokratik bir şekilde seçimler yapıldı. Birbirimizle kucaklaştık, helalleştik ve ayrıldık. Tabii bu seçim bir sefer yapılıp, görevimiz beş yıl devam edecek. Şimdi seçilen arkadaşlarla amacımız bu beş yılda İspir'e kalıcı şeyler yapıp milletimizin verdiği güvene mazhar olmaktır" dedi.

Çakır'ın, tüm üyelere teşekkür etmesinin ardından gündeme geçildi.

Daha sonra meclis üyelerince kapalı oy kullanılarak, Meclis Başkan vekilleri, katip üyeler, plan ve bütçe komisyonu üyeleri, imar komisyon üyeleri, denetim komisyonu üyeleri, encümen üyeleri, Çoruh Havzası Kalkınma Birliği üyeleri, resmi daireler ve okullarda kurulacak komisyon üyelerinin seçimi yapıldı.

Toplantıda, meclis tatil ayı olarak ağustos ayı kabul edildi, yıkılan eski sinema salonunun yerine ne yapılması konusunda görüş bildirildi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İspir'de Belediye Meclis Toplantısı Halka Açık Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement