Iraklı Asker Aileleri Parlamentoyu Bastı: Çocuklarımıza Ne Oldu? - Son Dakika
Güncel

Iraklı Asker Aileleri Parlamentoyu Bastı: Çocuklarımıza Ne Oldu?

Haziran'da IŞİD saldırısına uğrayan Irak askerlerinin aileleri, başkent Bağdat'ta bulunan parlamento binasını bastı. Aileler, çocukları hakkında bilgi talep etti.

02.09.2014 17:52  Güncelleme: 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak Şam İslam Devleti tarafından Haziran’da saldırıya uğrayan Irak askerlerinin aileleri, Bağdat’taki parlamento binasını bastı. Bir parlamento yetkilisi, ailelerin çocuklarının durumuyla ilgili bilgilendirilmek istediğini belirtti.

PARLAMENTO BİNASINI BASTILAR

CNN’in haberine göre, 100’den fazla asker ailesi binaya girmeden önce güvenlik görevlileriyle çatışma yaşadı. Yetkili, ailelerin binaya girdikten sonra içerideki eşyaları tahrip ettiğini ve görevlilere sinirlendiğini bildirdi. Aileler, çocukları hakkındaki endişeleri giderilmeden binadan ayrılmayacaklarını vurgularken, yetkililere "Çocuklarımıza ne oldu?" sorusunu sordular

CESETLER AİLELERE ULAŞMIYOR

IŞİD’in Haziran’da Tikrit yakınlarındaki Speicher Kampı’nda Irak askerlerine katliam yaptığı iddia edilmiş, ancak cesetler ailelere ulaştırılmamıştı. Oğullarının akıbetini öğrenmek isteyen aileler, daha önce milletvekilleriyle de konuyla ilgili konuşmuştu.

Iraklı Asker Aileleri Parlamentoyu Bastı: Çocuklarımıza Ne Oldu?
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Iraklı Asker Aileleri Parlamentoyu Bastı: Çocuklarımıza Ne Oldu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Islam bitligi: Tamam dusunelim islam birligini - tek islsm devletini. Bitlesmis milletlerde bir tek sesin olacak. Oyun az oldugundan kararlar aleyhine alinacak. 3 8 Yanıtla

Advertisement