İnşaat Sahibi, Bekçi Kulübesinde Yanarak Öldü - Son Dakika
Güncel

İnşaat Sahibi, Bekçi Kulübesinde Yanarak Öldü

Antalya'da 55 yaşındaki Şeref K., sahibi olduğu inşaatın bekçi kulübesinde feci şekilde yanarak yaşamını yitirdi.

26.11.2014 04:38  Güncelleme: 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edinilen bilgiye göre yangın Kepez İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Mehmet Atay Caddesi 6764 sokak başındaki inşaat halindeki bir binanın bekçi kulübesinde meydana geldi. İnşaatın sahibi 55 yaşındaki Şeref K., hırsızlık olaylarına karşı bahçeye yaptırdığı kulübede kalıyordu.
BİR ANDA ALEVLER YÜKSELMEYE BAŞLADI

Havanın soğuk olması nedeniyle piknik tüpüne ısınma aparatı takan ve iddiaya göre daha sonra uyuya kalan Şeref K.'nın bulunduğu kulübeden alevler yükselmeye başladı.

Karşıdaki komşular durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Patlamanın yükseldiği kulübe kısa sürede alevlere teslim oldu. Bu sırada kulübe yanında bulunan Şeref K.'nn 07 ERS 60 plakalı otomobili de yanmaya başladı.
FECİ ŞEKİLDE YANARAK HAYATINI KAYBETTİ

Çevredeki vatandaşlar bir taraftan kulübedeki yangını söndürmeye ve içeride kalan Şeref K.'yı kurtarmaya çalışırken diğer taraftan alev alan aracı alandan uzaklaştırmak için büyük çaba harcadı. Araç yangında tamamen yanmaktan kurtarılırken, Şeref K. feci şekilde yanarak yaşamını yitirdi. İtfaiye ise kısa sürede yangını söndürdü. Kulübe harabeye dönerken olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından Şeref K.'nın cesedi Antalya Adli Tıp Kurumu Morg'una kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturmasına devam ediyor.

Olayı gören komşu Mustafa," İnşaatın sahibi akşamları gelip bekçilik yapıyordu. Yangından on dakika önce geçtim ışığı yanıyordu. Büyük bir ihtimal uyuyordu. Çünkü sürekli konuşurdum. Patlama sesine geldik. İçeride ısınmak için piknik tüpü vardı. Geldik üzücü olayla karşılaştık. Çok iyi dostumuzdu" dedi.

İnşaat Sahibi, Bekçi Kulübesinde Yanarak Öldü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İnşaat Sahibi, Bekçi Kulübesinde Yanarak Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement