Huzurevinde Busmek Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Huzurevinde Busmek Coşkusu

Huzurevinde Busmek Coşkusu

BUSMEK Hürriyet Kurs Merkezi kuaförlük branşı kursiyerleri, Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, yaşlılara bakım yaptı.

26.02.2015 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BUSMEK Hürriyet Kurs Merkezi kuaförlük branşı kursiyerleri, Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, yaşlılara bakım yaptı.

BUSMEK Hürriyet Kurs Merkezi'nde dönem boyunca aldıkları eğitimlerin ardından huzurevi sakinlerinin saç bakımlarını yapan 14 kursiyer, saç kesimi, manikür, pedikür gibi uygulamalarla huzurevi sakinlerinin mutlu bir gün geçirmelerini sağladı.

Branş öğretmeni Dilek Koç, "BUSMEK Hürriyet Kurs Merkezi olarak ufak dokunuşlarla büyüklerimizin hayatına renk katmak istedik. Burada hem büyüklerimizin yaşam deneyimlerinden faydalandık, hem de onlara hizmet vermenin mutluluğunu yaşadık" şeklinde konuştu.

Huzurevi sakinleri de etkinlik sebebiyle keyifli bir gün geçirdiklerini ve adeta tazelendiklerini belirterek, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

BUSMEK'in hizmet duraklarından olan huzurevinde, yaşlıların huzurlu bir yaşam sürmeleri amacıyla ahşap boyama, cam boyama ve deri branşlarında da eğitimlere devam ediliyor. Huzurevi sakinlerine bedensel ve ruhsal olarak pozitif etkileri nedeniyle düzenlenen hobi çalışmaları, büyük ilgi görüyor. Bu sayede huzurevi sakinlerinin sosyalleşmeleri, isteklerine ve yeteneklerine uygun çalışmalar yaparak el becerilerini değerlendirmeleri sağlanırken, hobi atölyeleri keyifli anlara imza atıyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Huzurevinde Busmek Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement