Demirtaş'ın Fotoğrafını Paylaştığı Bıçaklı Saldırganlar Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Demirtaş'ın Fotoğrafını Paylaştığı Bıçaklı Saldırganlar Yakalandı

Demirtaş\'ın Fotoğrafını Paylaştığı Bıçaklı Saldırganlar Yakalandı

Erzurum'da Demirtaş'ın mitingi sırasında, içinde sürücüsü bulunan minibüsü yakan grupta olduğu öne sürülen 2 kişi ile ellerinde bıçaklar bulunan 4 kişi gözaltına alındı.

06.06.2015 11:36  Güncelleme: 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da 4 Haziran perşembe günü yapılan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın mitingi sırasında, bir grup gösterici tarafından dövülen ve minibüsü ateşe verilerek yakılan Taşkesen, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesin'de yoğun bakım altına alındı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu olayla ilgili 2 kişiyi yakaladı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Minibüs içerisine yanıcı madde atarak aracın yanmasına ve sürücüsünün yanarak yaralanmasına neden olduğu öne sürülen T.T. ile minibüs sürücüsü Aydın Taşkesen'e yumrukla saldırdığı belirtilen İ.K. dün yakalanarak gözaltına alındı.

SAĞLIK DURUMU CİDDİ

Karapınar Köyü'nde oturan ve Tekman'da esnaf olduğu belirtilen evli ve 8 çocuk babası Taşkesen'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu vurgulandı.

ELİNDE BIÇAK BULUNAN 4 KİŞİ DE GÖZALTINDA

HDP'nin İstasyon Meydanı'nda düzenlediği açık hava toplantı sonrasında çıkan olaylar ile ilgili olarak bazı yayın organları ile sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanan görüntülerde, ellerinde bıçak, sallama bulunan şüphelilerin kimlikleri tespit edildi. Polisin yaptığı çalışmalar neticesinde bıçaklı fotoğrafları bulunan Y.Ç., F.B., O.S. ve Ü.D. de dün yakalandı. Emniyet Müdürlüğü, gözaltındaki 6 kişiyle ilgili işlemlerin sürdürüldüğünü açıkladı.

DEMİRTAŞ'IN TWİTTER ADRESİNDEN PAYLAŞTIĞI BIÇAKLI ŞAHISLAR YAKALANDI

Olaylar sonucunda sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanan görüntü ve fotoğraflar üzerinden harekete geçen ve aynı fotoğrafları HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Twitter adresinden paylaştığı ellerinde bıçak ve sallama bulunan Y.Ç., F.B., O.S. ve Ü.D. isimli şahıslar ekipler tarafından yapılan çalışmalar sonucunda yakalanarak, haklarında gerekli yasal işlem başlatıldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Demirtaş'ın Fotoğrafını Paylaştığı Bıçaklı Saldırganlar Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (52)

  • Türk: Ne Mutlu Türküm Diyene 27 46 Yanıtla
  • UMUT: hdpli faşistlere taviz yok Coğu zaten kürt değil ermeni 25 46 Yanıtla
  • KAZIM: Bu sayfalarda şuan sayıları 20 hatta geçkin görevlendirilmiş hdpli var 33 34 Yanıtla
  • HAKAN: O KADAR FAŞİST SALDIRDI ŞİMDİ 6 KİŞİMİ BU OLAYI YAPTILAR KATİL AKP 47 10 Yanıtla
  • OYLAR HDP YE: Irkçılara inat oylar HDP yeeee 31 16 Yanıtla
  • Batu: İyi yapmışlar hep hdp lilermi araç yakacak? 12 35 Yanıtla
  • ASİ: LAN NE PİS İNASANLAR MIŞ BU KÜRTLER 14 29 Yanıtla
  • HAKAN: EĞER BU KİŞİLER TUTUKLANIRSA YAZIKLAR OLSUN ÜLKEME.APO POSTERİ AÇAN POLİSLERE MOLOTOF ATANLAR TUTUKLANMIYOR PKKYA TEPKİ VERDİ DİYE BUNLARI TUTUKLAYACAKLAR ÖYLE Mİ? YOK YA SİZ COK BİLİYORSUNUZ. 22 20 Yanıtla
  • MMM: su cılgın TÜRKLER...... 22 18 Yanıtla
  • KOFTİ DEMOLAR: demirtaş denen herifin koyduğu fotodaki elinde taşlarla bekleyen tipi bozuk pkk lıları da göz altına aldınız mı? 14 26 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement