Hayati Şener İçin Meclis'te Cenaze Töreni - Son Dakika
Politika

Hayati Şener İçin Meclis'te Cenaze Töreni

TBMM eski Genel Sekreteri Hayati Şener için Meclis’te tören düzenlendi.

06.08.2015 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM eski Genel Sekreteri Hayati Şener için Meclis'te tören düzenlendi. Törene Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç katıldı.

TBMM'nin 2002-2003 yıllarında Genel Sekreterliği'ni yürüten Hayati Şener için cenaze töreni düzenlendi. TBMM Basın Kapısı Meydanı'nda düzenlenen törene Şener'in eşi, çocukları ve yakınları başta olmak üzere Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Tamirci ile Meclis personeli katıldı. Arınç, tören öncesi Şener'in yakınlarına taziyelerini iletti.

76 yaşında hayatını kaybeden Şener'in naaşı cenaze aracıyla Meclis'e getirilerek katafalka konuldu. Şener'in özgeçmişi okunduktan sonra naaşı için saygı duruşunda bulunuldu ve dua edildi.

Evli ve üç çocuk babası olan Şener'in naaşı, Karşıyaka Ahmet Efendi Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Törenin ardından Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, gazetecilerin hükümet kurma çalışmalarına yönelik sorularını yanıtsız bıraktı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Hayati Şener İçin Meclis'te Cenaze Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement