Hasan Tahsin Özel Onur Ödülü, Atila Sertel'e - Son Dakika
Güncel

Hasan Tahsin Özel Onur Ödülü, Atila Sertel'e

Hasan Tahsin Özel Onur Ödülü, Atila Sertel\'e

İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Gazetecilik ve Teşvik Yarışması'nda 22 gazeteci ödül alırken, Hasan Tahsin Özel Onur Ödülü, basın özgürlüğüne yönelik mücadelesinden dolayı Atila Sertel'e verildi.

22.04.2015 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Gazetecilik ve Teşvik Yarışması'nda 22 gazeteci ödül alırken, Hasan Tahsin Özel Onur Ödülü, basın özgürlüğüne yönelik mücadelesinden dolayı Atila Sertel'e verildi. Haber Ödülü'nü DHA'dan Elif Demirci, Spor Haberi Ödülü'nü DHA'dan Ergin Karataş kazandı.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen ve 2014 yılı eserlerinin değerlendirildiği yarışmaya her iki kategoride toplam 84 başvuru oldu. Yarışma sonuçları İGC Başkanı Misket Dikmen ve Jüri Başkanı Yurt Gazetesi Ankara Temsilcisi Nahit Duru tarafından açıklandı. İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, 2014 yılı eserlerinin değerlendirildiği Gazetecilik yarışmasında 12 dalda 12 gazeteci, Teşvik yarışmasında da 10 dalda 10 gazeteci olmak üzere toplam 22 gazetecinin ödül aldığını belirterek, "Ayrıca yarışma jürisinin aldığı kararla, İzmir ve Türk basınına önemli hizmetlerde bulunan, basın özgürlüğü noktasında yoğun bir mücadele veren Cemiyetimiz eski Başkanı Atila Sertel'e Hasan Tahsin Özel Onur Ödülü verilmesi kararlaştırıldı" dedi.

Başkan Misket Dikmen, yarışmanın bazı dallarındaki ödüllere her yıl olduğu gibi bu yıl da son dönemde hayatlarını kaybeden İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyeleri Salim Varlı, Saruhan Ayber, Ünver Ergün ve Sedat Peker'in isimlerinin verildiğini söyledi. Yarışmanın ödül töreni '15 Mayıs Hasan Tahsin'i Anma Günü'nde gerçekleştirilecek.

2014 Hasan Tahsin Gazetecilik ve Gazetecilik Teşvik Yarışması'nda DHA muhabiri Elif Demirci 'Bize kulak verin' haberi ile Haber Ödülü, DHA muhabiri Ergin Karataş 'En uzun maç' haberi ile Spor Haberi Ödülü, Teşvik dalında Spor Haberi Ödülü'nü de Hürriyet'ten Burcu Taner kazandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hasan Tahsin Özel Onur Ödülü, Atila Sertel'e - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement