Hamamönü Canlandı - Son Dakika
Güncel

Hamamönü Canlandı

Hamamönü Canlandı

Ankara'nın ve artık tüm dünyanın haberdar olduğu turizm cenneti Hamamönü, her mevsim ayrı güzellikler ve ayrı keyifler sunuyor.

13.09.2014 16:11  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılın dört mevsiminde de keyifli anlar yaşatan Hamamönü, üniversitelerin de ders başı yapmasıyla birlikte iyice hareketlendi. Üniversitelerin açılmasının ardından Hamamönü sokaklarını yıl boyunca dolduran öğrenciler de evlerine döndü, Hamamönü'ndeki cafe ve restoranlarda yoğunluk arttı.

Öğrencilerin ilk tercihi: Hamamönü

Hamamönü sokaklarını yıl boyunca dolduran üniversite öğrencileri de, okulların açılmasıyla birlikte Hamamönü'ne akın etti. Öğle yemeği için Hamamönü'nü tercih eden öğrenciler, Ankara'daki ilk günlerinde Hamamönü'nde olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Hamamönü'nde cafe işleten İrfan Namal ise sonbaharın gelmesiyle birlikte öğrencilerin Hamamönü'ne akın ettiklerini söyledi. "Altındağ da, Hamamönü de artık iyice güzelleşti. Üniversiteler de açılınca yurtlar dolmaya başladı, sokaklar cıvıl cıvıl oldu." diyen Namal, Hamamönü'nü her geçen gün daha da güzelleştiren Altındağ Belediyesi'ne teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hamamönü Canlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement