Gto, Cafe ve Restaurantları Denetime Hazırlıyor - Son Dakika
Yerel

Gto, Cafe ve Restaurantları Denetime Hazırlıyor

Gto, Cafe ve Restaurantları Denetime Hazırlıyor

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) cafe-restaurant-lokanta-catering hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmaları Çalışma Bakanlığı’nın 2014 yılı içerisinde yapacağı denetimlere hazırlıyor.

05.03.2014 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) cafe-restaurant-lokanta-catering hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmaları Çalışma Bakanlığı'nın 2014 yılı içerisinde yapacağı denetimlere hazırlıyor.

GTO cafe-restaurant-lokanta-catering hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmalar için 10 Mart 2014 Pazartesi günü bir bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

GTO Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Acıoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, firmaların denetim sırasında herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmaması için denetim öncesi yapacakları bilgilendirme toplantısı ile firmaları denetime hazırlayacaklarını söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın 2014 yılı için denetim yapılacak sektörlerin başında lokanta ve hazır yemek imalatı yapan işyerlerinin geldiğini söyleyen Acıoğlu, "Cafe-restaurant-lokanta-catering hizmetleri sektörü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı müfettişlerinin 2014 yılında denetim yapacağı sektörlerin başında geliyor. GTO'nun ilgili meslek grubu toplantımızda yapılacak bu denetimlerle ilgili sektör temsilcilerine bir bilgilendirme toplantısı yapmaya karar verdik. Denetimlerde bakılacak konular, İş Kanunu Uygulamaları ve mevzuat aktarımı ile yabancı uyruklu çalışma koşullarının anlatılacağı toplantımız 10 Mart 2014 pazartesi günü saat 14.30'da Odamız toplantı salonunda gerçekleştirilecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Müfettişi Sayın Ali İhsan Öztürk bu toplantıda denetimlerle ilgili sektör temsilcilerini bilgilendirecek" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gto, Cafe ve Restaurantları Denetime Hazırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement