Göztepe'de Serdar ve Kerem İddialı - Son Dakika
Spor

Göztepe'de Serdar ve Kerem İddialı

Göztepe\'de Serdar ve Kerem İddialı

Ptt 1'inci Lig takımlarından Göztepe'nin ara transferde son olarak kadrosuna kattığı forvet Serdar Özbayraktar ve orta saha oyuncusu Kerem Şeras, iddialı açıklamalar yaptı.

10.01.2016 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig takımlarından Göztepe'nin ara transferde son olarak kadrosuna kattığı forvet Serdar Özbayraktar ve orta saha oyuncusu Kerem Şeras, iddialı açıklamalar yaptı. Süper Lig tecrübesi bulunan 2 futbolcudan, PTT 1'inci Lig'in ilk yarısını lider tamamlayan Vartaş Elazığspor'da 9 gol atan, gol krallığı yarışında üçüncü sırada bulunan Serdar, "Benim için gol krallığı değil Göztepe'nin şampiyonluğu önemli. İkinci yarıda atacağım gollerle şampiyonluğa katkı sağlayacağım" şeklinde konuştu.

Kariyerinde 258 Süper Lig maçına çıkan, ilk yarıda Kasımpaşa'da şans bulamayan Kerem ise, "Kariyerim için en doğru tercihi yaptım. Kısa zamanda maç kondisyonu yakalayıp formayı kapacağım" dedi.

Antalya kampını 3-1'lik Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle tamamlayan Göztepe, ikinci yarı hazırlıklarına yarın Urla Tesisleri'nde yeniden başlayacak. Oğuzhan'ın 700 bin TL olan yıllık ücretinde artış isteyip ayrılmasıyla alternatif kaleci arayışına giren Göztepe, Gençlerbirliği'nden Özkan Karabulut ile ilgileniyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Göztepe'de Serdar ve Kerem İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement