Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'den Kısa Kısa

Tekvandoculardan Ataç'a ziyaret.

19.11.2014 17:38

Tepebaşı Belediyesi bünyesinde bulunan tekvandocular, Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası öncesinde, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sporcular Gülsena Karakuyulu ve Busenur Sevük, 26-30 Kasım'da Antalya Belek'te gerçekleşecek turnuvada madalya için mücadele edecekleri bildirildi.

Ziyarette, Türk Milli Takımı adına yarışacak Gülsena Karakuyulu, Eskişehir adına yarışacak Busenur Sevük, teknik direktörleri Hakkı Ünal ve antrenörleri Dilek Karakuyulu hazır bulundu.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt, Müftü Ersoy'u ziyaret etti

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, İl Müftüsü Niyazi Ersoy'u ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ziyarette Niyazi Ersoy ile Eskişehir üzerine sohbet gerçekleştiren Kurt, Eskişehir'in geleceği için kurumlar arası işbirliği çalışmalarının önemine değindiği belirtildi.

Odunpazarı Belediyesi'nin okul ve camilere yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili Ersoy'a bilgi veren Kurt, "Okul ve camilerin en iyi şekilde korunması, bakımı ve onarımı hepimize düşen en önemli görevdir" ifadelerini kullandı.

Kurt'tan öğrencilere destek

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Şehit Yusuf Tuna Güzey İlkokulu öğrencilerinin gerçekleştirecekleri resim ve şiir yarışması ödül törenine destek verecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, başkan Kurt'un, öğrencilerin istek ve beklentilerini dinlediği ve çözüm ürettiği belirtildi.

Şehit Yusuf Tuna Güzey İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelen Kurt, imkanları ölçüsünde eğitim ve öğretime destek sağladıklarını kaydetti.

- "Dünya Çocuk Hakları Günü"

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 20 Kasım "Dünya Çocuk Hakları Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kurt, mesajında, çocukların haklarının korunarak, onlara sevginin, hoşgörünün ve barışın egemen olduğu yaşanabilir bir dünyanın bırakılması, kendilerinin en önemli sorumluluğu olduğunu belirtti.

Evrensel barışın, çocukların sevgi ve hoşgörü anlayışı içinde yetiştirilmesiyle sağlanabileceğini aktaran Kurt, şunları ifade etti:

" 23 Nisan, dünyada kutlanan tek çocuk bayramıdır. Genç bir nüfusa sahip olan Türkiye'nin çağdaş bir yapıya kavuşması çocuklarımızın daha sağlıklı ortamlarda yetiştirilmesi ve fiziksel, ruhsal, sosyal gereksinimlerinin çağdaş ölçütlerde karşılanmasıyla sağlanabilir. İnanıyoruz ki sevgiyi temel alarak yürütülen tüm çabalar, çocuklarımızın korkusuz bir dünyada, kardeşçe, gelecek kaygısı taşımadan yaşamalarına katkıda bulunacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle dünyadaki tüm çocukların 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları gününü kutluyorum." - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement