Erdoğan'ın Genel Kurul'a Girişi CHP'li Vekilleri İkiye Böldü - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'ın Genel Kurul'a Girişi CHP'li Vekilleri İkiye Böldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meclis Genel Kurulu'na girdiği sırada CHP'den bazı vekiller ayağa kalkarken, bazı isimlerin de ayağa kalkmadığı görüldü.

01.10.2014 15:32  Güncelleme: 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM'nin yeni yasama yılı açılışında konuşuyor. Erdoğan'ın konuşması sırasında promter kullanması ise TBMM tarihinde bir ilk oldu. Önceki yıllarda TBMM açılış konuşması yapan hiçbir cumhurbaşkanı promter kullanmazken, sadece 2009 yılında TBMM'de konuşan ABD Başkanı Obama promter kullanmıştı.

CHP'Lİ VEKİLLER AYAĞA KALKTI

Erdoğan'ın Genel Kurul salonuna girişi sırasında CHP'li vekillerin ayağa kalkıp kalkmayacağı merak ediliyordu. Erdoğan Genel Kurul'a girmesiyle birlikte bazı CHP'li vekiller ayağa kalkarken, bazı isimlerin de hiç istifini bozmaması dikkat çekti.

Erdoğan\'ın Genel Kurul\'a Girişi CHP\'li Vekilleri İkiye Böldü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan'ın Genel Kurul'a Girişi CHP'li Vekilleri İkiye Böldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • hakan47: KEEEE MAAALLLLL :) 57 8 Yanıtla
  • DERİNCELİ: SİZLER VAR YA TEAMÜLSÜZ DEĞİL TAHAMÜLSÜZ İNSANLARSINIZ. ÇİRKEFLİK SİZDE ANLAMSIZ BOŞ BOŞ MUHALEFET SİZDE SİZ BU ÜLKENİN P'SİNİN ÜZERİNDE OYUNU ALMIŞ BİR KİŞİYİ BİLE HAZMEDEMEYECEK VE KABULLENMEYECEK KADAR AHLAK YOKSUNU İNSANLARSINIZ. BU ÜLKENİN SİZİN GİBİ BOŞ BELEŞ MUHALEFETE İHTİYACI YOK. AK PARTİ 1 KÖPRÜ VEYA HAVALİMANI YAPIYORSA SİZ NEDEN 2 TANE YAPILMIYOR DİYECEĞİNİZE GİDİP SIRF ANLAMSIZLIĞINIZI ORTAYA KOYMAK ADINA SIRF BAK CHP'DE MECLİSTE DESİNLER DİYE MAHKEMEYE GÖTÜRÜYORSUNUZ BU ANLAMLI VE DEV PROJELERİ. BEN SİZE HİÇ OY VERMEDİM BU DÜNYADA TEK SİZ KALSANIZ BİLE YİNEDE OY VERMEM. ANLADINIZ MI TEAMÜLSÜZ PARDON TAHAMÜLSÜZ İNSANLAR. 44 12 Yanıtla
    DERİNCELİ: BU DEMEK OLUYOR Kİ SİZDE BU ÜLKENİN DEMOKRATİK SEÇİMİNE SAYGILI BİR TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞISINIZ. 0 0
  • canik: türkiye cumhuriyetinin vekili olanlarla kinine nefretine yenilenler belli olmuş gibi 44 6 Yanıtla
  • OSMAN: TAYYİP BUNUN HESABINI SORAR 9 35 Yanıtla
  • ERCAN: HALKIN SEÇTİĞİ ADAMA SAYGI DUYACAKSINIZ TERBİYESİZLİK YAPMAYIN 34 5 Yanıtla
  • :): BUNLAR NASIL VEKİL KİM OLURSA OLSUN İNSANI SEVMESENDE BULNDUĞU MAKAMA SAYGI DUYMAK ZORUNDASIN :( 21 6 Yanıtla
  • destekliyorum: ben bir vatandaş olarak bazı chp li vekillerin ayağa kalkmamasını sonuna kadar destekliyorum nedenmi. . kim ne olduğunu göstersin kardeşim. . cumhurbaşkanımız milli irade ile seçildi. . milli iradeye kim düşman kimler aslında yahudilere masonlara vatan hainlerine hizmet ediyor bilelim. . bunları vekil yapan chp düşünsün. . chp ye düşen ilk seçimlerde milli iradeye düşman böylelerini partiden temizlemek olmalıdır. . yoksa seçimlerde daha çok hezimetler yaşar böyle. . orada kalkmayanlar bazılarının kucağında oturdukları için kalkmıyorlar bunu millet çok iyi biliyor. . oturun aman o kucaklardan sakın kalkmayın. . 12 6 Yanıtla
  • orjinal: meclisi terk etmiştiniz şimdi tıpış tıpış ayaga kalktınız elinize ne geçti. 1 0 Yanıtla

Advertisement