Erdoğan'dan 30 Ağustos Resepsiyonunda Görüntülü Konuşma Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan 30 Ağustos Resepsiyonunda Görüntülü Konuşma Sürprizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayram nedeniyle verdiği resepsiyonda yurtiçi ve yurtdışındaki Türk birlikleri komutanlarıyla görüntülü konuşma gerçekleştirdi.

30.08.2015 21:16  Güncelleme: 00:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. Yılı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resepsiyon verdi. Erdoğan resepsiyon sırasında canlı yayında yurtdışındaki Türk komutanlar ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

1800'E YAKIN İSİM DAVET EDİLDİ

Resepsiyona aralarında siyasiler, geçici Bakanlar Kurulu'nun yeni üyeleri, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Meclis Başkanı İsmet Yılmaz, Türki Silahlı Kuvvetler mensupları, şehit yakınları, gaziler, gazeteciler, sanatçılar, akademisyenler, yazarlar, sporcuların olduğu 1800'e yakın isim davet edildi.

"30 AĞUSTOS GENÇ CUMHURİYETİN KAPILARININ ARALANDIĞI GÜNDÜR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde: "30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonumuza iştirakiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin şahsınızda milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramınızı tebrik ediyorum. Milli bayramların, milletlerin tarihi serüvenleri için de önemli yerleri vardır.

30 Ağustos Zafer Bayramı, 1922 yılında Büyük Taaruz'u başarıyla sonuçlandırdığımız bir gün olması ötesinde anlamlara sahiptir. Milletimzin o tarihten geriye doğru giden yaklaşık bir asırlık döneminde tüm yaşanan hayal kırıklıkları ilk defa Çanakkale ile bir ümide yeni bir yürek çarpıntısına yol açmıştır. 30 Ağustos bu ümidi kesin ve tartışmasız bir zafere dönüştüğü Ardından kurulacak genç cumhuriyetin kapılarının aralandığı tarihtir."

KOMUTANLAR İLE TELEFON BAĞLANTISI

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurtiçi ve yurtdışındaki Türk birliklerinin komutanlarıyla görüntülü konuşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, önce Bosna Hersek'teki Türk temsil heyeti ile ardından da Afganistan'daki bir Türk uzman çavuş ile telefon bağlantısı gerçekleştirdi.

RİZELİ ASKERLE SAMİMİ DİYALOG

Erdoğan, Hint Okyanusu'ndaki TCG- Gemlik fıkrateynindeki bir komutan ile daha sonra ile Şanlıurfa Akçakale'deki hudut karakolunda Rizeli bir asker ile görüntülü bağlantı gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hemşehrisinin Rize'nin neresinden olduğunu sorması ve askerin İkizdere'li olduğu söylediği diyalog izleyenleri gülümsetti.

MÜZİK DİNLETİSİ YAPILMADI

Gelen şehit haberleri nedeniyle eğlence ve konserlerin Başbakanlık genelgesiyle yasaklanmasıyla Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki resepsiyonun programı da değişti. Müzik dinletisinin olmadığı respsiyon Kur'an Tilavetiyle başladı.

Erdoğan\'dan 30 Ağustos Resepsiyonunda Görüntülü Konuşma Sürprizi

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan 30 Ağustos Resepsiyonunda Görüntülü Konuşma Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (91)

  • Abbas Azeri Turk: Secimlerde ISTANBULDA IZMIRDE ANTALYADA ANKARADA NE KADAR dinsiz-imansiz insan var hepsi Chp ye oy verecek . YEMIN EDERIMMMM 200 46 Yanıtla
  • Abbas Azeri Turk: O vaxtlar chp hakimiyyetde olanda Turkiyede cox sey yolunda getmirdi : televizorlarda exlaqsiz filmler magazin verlisler / acix sacix geyimler on plandaydi , ama indi hersey basqa curdu : yasasin ADELET VE KALKINMA PARTIYASI 150 37 Yanıtla
  • Abbas Azeri Turk: __ERDOGAN BASKAN OLACAK INSALLAH / BASKANLIK SISTEMINE AZ KALDI. 76 38 Yanıtla
  • Dyb: Türkiye Cumhuriyeti devletine böyle bir adam gelmedi gelmiyecekte allah başımızdan eksik etmesin 68 27 Yanıtla
  • Abbas Azeri Turk: __DOGAN MEDYA FOX TV CUMHURIYYET HURRIYE GAZETEL ALLAH BELANIZIVERSINNN 51 34 Yanıtla
  • Abbas Azeri Turk: R t erdogan : MILLETIMIZIN BIRLIYI VE BERABERLIGI VE 78 milyon kisi nin her biri Turkiyenin parcasidir / biz hic bir topragimizdan vaz gecmeyecegiz ! KRALSIN ERDOGAN YEMIN EDERIM OSMANLI KRALI PADISAHISIN . 47 35 Yanıtla
  • mehdiye yolcu: Adam konuşma hastası. Hep aynı içi boş laflar, yanında da mesmursuz Eminesi... 26 54 Yanıtla
    Kaan: İnşaallah iftiralarınız tez zamanda size musallat olur. Zavallı 0 0
  • Yılmaz: Durmadan şehit geliyor hala şova devam ayıp ayıp 13 67 Yanıtla
  • Abbas Azeri Turk: __RECEP TAYYIP ERDOGAN SARAY SANA HELAL YEMIN EDERIM 42 37 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement