Erdemli'de Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Erdemli'de Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yapıldı

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

09.02.2016 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Tollu, bir kafede gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, Yörük Müzesi için başta muhtarlar olmak üzere herkese önemli görevler düştüğünü bildirdi.

Müzenin oluşumu için bazı eksiklikler olduğunu ve bu eksiklikleri el birliğiyle tamamlayacaklarını belirten Tollu, "İlçemize kazandırdığımız Yörük Müzesi için malzeme temini konusunda yardıma ihtiyacımız var. Herkes, evinde, köyünde, eşinde, dostunda Yörük yaşamını anlatan ve tarihi özellikleri bulunan ne kadar eşya ile malzeme varsa müzemize bağışlasın. Böylelikle geleneklerimizi yaşatalım ve gelecek nesillere aktaralım" dedi.

Tollu, belediye hizmetleri hakkında da bilgiler vererek, şunları söyledi:

"Elbette eksiklerimiz var. Zaten bugün de burada toplanma amacımız bu. Sizlerin gözünden eksiklerimizi görmek, sizlerin önerilerinizi ve eleştirilerinizi dinlemek için buradayız. Böylelikle ilçemiz için hizmet önceliklerini belirleyebiliriz. Erdemli için herkes üzerine düşeni yapmalı. Toplantıya katılan herkese teşekkür ediyorum."

Belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katıldığı toplantı, muhtarlarla yapılan soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdemli'de Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement