Erciş'te Yerel Gazetelere Eğitim Semineri - Son Dakika
Yerel

Erciş'te Yerel Gazetelere Eğitim Semineri

Erciş\'te Yerel Gazetelere Eğitim Semineri

Basın ilan kurumu (BİK) Van Şube Müdürü Yahya Öylek, Van’ın Erciş ilçesinde görev yapan yerel gazete çalışanlarıyla bir araya geldi.

19.11.2014 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basın ilan kurumu (BİK) Van Şube Müdürü Yahya Öylek, Van'ın Erciş ilçesinde görev yapan yerel gazete çalışanlarıyla bir araya geldi.

Erciş Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) toplantı salonunda gazete çalışanlarıyla bir araya gelen Öylek, yerel basının önemine değindi. Erciş'teki yerel gazetelerde görev yapan personelin eğitiminin önemini de değinen Öylek, yerel gazetelerin ilan gazetesi değil, sahaya inerek vatandaşların sorunlarını dinleyen ve bu sorunlarını sayfalarına taşıyan birer gazete olması gerektiğini söyledi . Toplantıda, 'temel gazetecilik, sayfa düzeni, reklam durumu, bir yerel gazete nasıl olmalı' konuları hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgi verildi. Toplantının ardından, Öylek ve beraberindekiler Öz Erciş Haber Gazetesi, Erciş Gazetesi, Birnisan Gazetesi ile Erciş'in Sesi Gazetesi'nin baskı merkezlerini gezilerek, bir yerel gazetenin nasıl hazırlanacağı konusunda sayfa sekreterlerine ayrıntı eğitim verdiler.

Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürü Yahya Öylek'e, Anadolu Ajansı Erzurum Bölgesi Van Başmuhabiri Levent Harman, DHA Van Muhabiri Osman Bekleyen ile Şehrivan Gazetesi Sayfa Sekreteri Önder Altınal eşlik etti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erciş'te Yerel Gazetelere Eğitim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement