Elektrikler Kesilecek - Son Dakika
Yerel

Elektrikler Kesilecek

Elektrikler Kesilecek

Batmanda neredeyse her gün onlarca mahallede kesilen elektrik enerjisi, 2 gün daha aksamalı verilecek.

01.06.2014 21:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle EDAŞ İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, çalışmalar nedeniyle 2 ve 3 Haziran günleri kısmi elektrik kesintisine gidileceği duyuruldu.

Açıklamada, yapılacak çalışmalar nedeniyle 2 Haziran Pazartesi günü 11.00-14.00 ve 3 Haziran Salı günü 17.00-20.00 saatleri arası elektrik kesintisine gidileceği belirtildi.

Elektrik kesilecek bölgeler ise şöyle açıklandı; “Kültür, Bahçelievler, Gap, Belde, Şafak, Fatih, Gültepe, Pınarbaşı, Mahallelerinin kısmi alanları ve D.Bakır Cad, Tarım,  Valilik, Emniyet Müd. 2 Adet OG Mesken Müşterisi Ağırlıklı Sulama Tesisleri Baz İstasyonu ve Ticari İş Yerleri. 2 Haziran Pazartesi günü 11:00-14:00 arası, Gültepe, Belde,Demiryol  Mahallelerinin kısmi alanları ve Bölge Hast, Belediye Su Kuyuları, il Özel İdare, Yeni Sanayi, Hal, Tekstil Kenti, Memursen ve Tılmerç Toki, Bölge Trafik, Karatay, ve Tuğla Fabrikaları alanı, Erköklü Köyü,Binatlı Köyü,75.YİBO,Recepler Köyü, Akça Köyü,Çayüstü Köyü,Zerak Mz.,Kantar ve Kantar Köprüsü. 3 Haziran Salı günü ise 17.00-20.00 arası, Seyitler, Karşıyaka, Hürriyet, Çamlıca, Güneykent, Kuyubaşı TOKİ Mahallelerinin kısmi alanları. Aydınkonak, Güvercin, Kanatlı, Yediyol, Bıçakçı, Demirlipınar, Yeşilöz, Çarıklı, Uğrak, Yağmurlu, Bayraklı, Yolağzı, Doluca, Yaylıca, Güneşli Köyleri ve bağlı mezralarda, Çamlıtepe Mahallesinin kısmi alanları" denildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Elektrikler Kesilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement