Ebru Gündeş, Özgecan'ın Babasının Bestesini Seslendirecek - Son Dakika
Güncel

Ebru Gündeş, Özgecan'ın Babasının Bestesini Seslendirecek

Ebru Gündeş, Özgecan\'ın Babasının Bestesini Seslendirecek

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, Tarsus'ta vahşice öldürülen Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan'ın, kızı için bestelediği "ayrılmayalım" şarkısını okuyacak.

06.06.2015 19:25  Güncelleme: 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şubat ayında Tarsus'ta vahşice öldürülen Özgecan Aslan 'ın babası Mehmet Aslan, kızının fotoğrafına bakarak "Ayrılmayalım" isimli bir şarkı yapmıştı. Sabah gazetesinin haberine göre, şarkıyı Ebru Gündeş'in okumasını isteyen baba, sonunda muradına erdi.

"EN SEVDİĞİ SANATÇIYDI"

Gündeş şarkıyı okuyup single olarak Eylül ya da Ekim'de piyasaya sürecek. Baba Aslan, "Ebru Hanım, kızımın en sevdiği sanatçıydı. Ben şarkıyı yürekten besteledim, eminim Ebru Hanım da yürekten okuyacaktır" dedi.

"BENİM İÇİN ŞEREFTİR"

Taşkın Sabah'ın hazırladığı alt yapılar üzerine şarkıyı seslendirecek olan Gündeş, "Bu şarkıyı okumak benim için şereftir" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ebru Gündeş, Özgecan'ın Babasının Bestesini Seslendirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Kıral çiplakkkkkkkkkkkkk : Bula bula bu ığrenç Kadını mı buldun Mehmet Bey ?Hiç yakişmadı ! Kadının geçmişimde ,şimdiki yaşamı da böyle bir Anlamlı Besteyi okumaya yakişmıyor .Nerden geldiğini unutan ve Zarrabın kara Paralarıyla karnını Doyuran biri ! 11 8 Yanıtla
  • Diyarbakır kulplu : Git bi hocaya rahmetli kızına Yasin okut Kur'an okut kızın gitmiş hala şarkı peşinde koşuyosun bu saatten sonra ona dualar ulaşır cistak cistak şarkılar değil teyzemin evladı 14 1 Yanıtla
  • Fuat kara : İğrenç kadın Hırsızın karısı 4 9 Yanıtla
  • FIYONK MAKARNA: Ebru musun nesin sende sesinde igrencsin seni dinleyende mal dir 3 7 Yanıtla
  • M. ADlGUZEL: Para almamalı bu şarkı için... 7 1 Yanıtla
  • orhan: inadına MHP 3 3 Yanıtla

Advertisement