Düzce'de 68 Bin 108 Öğrenci Karne Aldı - Son Dakika
Yerel

Düzce'de 68 Bin 108 Öğrenci Karne Aldı

Düzce\'de 68 Bin 108 Öğrenci Karne Aldı

Düzce’de 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının tamamlanmasının ardından öğrencilere protokol tarafından karneleri verildi.

23.01.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının tamamlanmasının ardından öğrencilere protokol tarafından karneleri verildi. Düzce'de 68 bin 108 öğrenci karnesini alarak yarıyıl tatiline çıktı.

Tüm yurtta olduğu gibi Düzce'de de öğrenciler ara tatile merhaba dediler. TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunda düzenlenen törene Vali Ali İhsan Su, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman katıldı. Vali Su'nu sınıftaki öğrencilere tatili nasıl geçireceklerini, hedeflerinin ve hayallerinin ne olduğunu sordu ve sohbet etti. Ali İhsan Su'nun öğrencilerle İngilizce konuşması renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilere karnelerini dağıtan Vali Su 2014-2015 eğitim-öğretim yılıyla ilgili şunları söyledi "Güzel bir dönem geçirdik. Çocuklarımız, öğretmenlerimiz, velilerimiz gayret ettiler ve sonuçta başarılı bir dönemi geride bıraktılar" dedi.

15 gün sürecek sömestr tatili için tavsiyelerde bulunan Vali Su "Çocuklarımız tatillerini tabi ki aktivitelerle değerlendirmeliler, zayıf dersleri varsa onları da bu süreçte çalışarak düzeltmeliler. Bol bol kitap okuyarak, tatillerini aileleriyle vakit geçirerek de değerlendirebileceklerdir" diye konuştu.

Eğitim öğretim dönemi içerisinde emek harcayan velilere öğretmenlere teşekkürlerini belirten Su "Karne heyecanını yaşayan ve karnelerini alan öğrencileri tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum, iyi tatiller" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce'de 68 Bin 108 Öğrenci Karne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement