Diyarbakır'da Kırşehir Kamu Hastaneleri Konuşuldu - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da Kırşehir Kamu Hastaneleri Konuşuldu

Diyarbakır\'da Kırşehir Kamu Hastaneleri Konuşuldu

Diyarbakır'da Sağlık Bakanlığı Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü tarafından, 'Bilgi güvenliği politikaları' seminerine Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği de katıldı.

29.09.2014 10:32  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da Sağlık Bakanlığı Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü tarafından, birincisi gerçekleştirilen 'Bilgi güvenliği politikaları' seminerine Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği de katıldı.

Diyarbakırda gerçekleşene ve iki gün süren seminere, Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Sait Avar, Diyarbakır Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fatih Mehmet Aslan, 14 kamu hastanesi yöneticileri, Sağlık Müdürlükleri ve Halk Sağlığı Müdürlük yetkilileri, Sağlık Bakanlığı olarak seçilen pilot şehir Kırşehir ilinden Kamu Hastaneleri İdari Hizmetler Başkanı Ekrem Öztürk ve Bingöl, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari, Mardin, Elazığ bilgi güvenliği sorumluları ile yöneticileri katıldı.

Seminerin açılışında Pilot il olmasından dolayı söz alan Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanı, İnsan Kaynakları Uzmanı Ekrem Öztürk, "Kamu Hastanelerinin kurulmasından sonra değişimi yönetecek bir anlayış ile yönetim modelimizi belirledik ve calışmalara başladık. Genel Sekreterimiz Op. Dr. Mehmet Öncelin liderliğinde değişimi yönetiyoruz.

Süreç Yönetimi, Çevre Yönetimi, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetiminden sonra bilgi güvenliği yönetimine önem verdik ve çalışmalarımıza başladık. ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemini uygulamaya başladıktan sonra Sağlık Bakanlığımız Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğümüzün bizi PİLOT il olarak belirlemesi ve çalışmalarımıza destek vermesi çok önemliydi" dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da Kırşehir Kamu Hastaneleri Konuşuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement