Dalamanlı Göz Doktorunun Sevindiren Başarısı - Son Dakika
Yerel

Dalamanlı Göz Doktorunun Sevindiren Başarısı

Dalamanlı Göz Doktorunun Sevindiren Başarısı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde özel bir hastanede görev yapan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Baran Nadi Cengiz, Oftalmoloji dalında Avrupa Birliği tarafından tanınan yeterlilik diploması aldı.

24.06.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye ilçesinde özel bir hastanede görev yapan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Baran Nadi Cengiz, Oftalmoloji dalında Avrupa Birliği tarafından tanınan yeterlilik diploması aldı.

Fransa'nın başkenti Paris'te, düzenlenen Avrupa Birliği Oftalmoloji uzmanlık sınavına katılan, Operatör Doktor Baran Nadi Cengiz "fellow of European board of ophthalmology" yeterlilik diplomasını aldı. Oftalmoloji'nin göz hastalıkları ve cerrahisiyle ilgilenen bir tıp bilim dalı olduğunu belirten Cengiz, Avrupa Birliği tarafından bu alanda kabul görmüş olmanın çok önemli olduğunun altını çizdi.

OPERATÖR DOKTOR BARAN NADİ CENGİZ KİMDİR?

Dalaman doğumlu Cengiz, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce Bölümü'ne girdi. 1999 yılında buradan mezun olduktan sonra Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Göz Hastalıkları ihtisasını 2000 yılında tamamladı. O tarihten bu yana Muğla'nın Fethiye ilçesinde özel bir hastanede çalışmaktadır. İhtisas sırasında ve sonrasında yurt içi yurt dışında pek çok saygın göz kliniğinde kurs ve eğitime katıldı. "Avrupa Katarakt ve Refraktif Cerrahlar Derneği" ve "Türk Oftalmoloji Derneği" üyesidir. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalamanlı Göz Doktorunun Sevindiren Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement