CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ'dan Teşekkür Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ'dan Teşekkür Ziyaretleri

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ\'dan Teşekkür Ziyaretleri

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ; Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz İlçe Örgütlerini ziyaret ederek 7 Haziran seçimlerindeki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

07.07.2015 12:06  Güncelleme: 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Muğla Milletvekili Av. Akın Üstündağ Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz İlçe Örgütlerini ziyaret ederek 07 Haziran seçimlerindeki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

CHP Muğla Milletvekili Av. Akın Üstündağ 04 Temmuz Cumartesi günü Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz İlçe Örgütlerini ziyaret ederek teşekkür etti.

Üstündağ ziyaretlerde yaptığı açıklamalarda" Öncelikle 07 Haziran genel seçimlerinde göstermiş olduğunuz çalışmalardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Meclisteki çalışmalarımızdan üç günlük bir fırsat buldum ve seçimlerin hemen ardından yapamadığım teşekkür ziyaretlerimi yapmak istedim. Gelelim esas hepinizin beklediği konuya, koalisyon olacak mı? Evet arkadaşlar örgütümüzde seçimin hemen ardından AK Parti ile koalisyon konusunda büyük itirazları vardı. Geçen zaman içerisinde gelişen şartlarda olabilir noktasına gelmiş bulunmaktayız. Ankara'da süreç ilerliyor. Meclis Başkanı seçimleri yapıldı. Şimdi görevlendirme olacak ve görüşmeler başlayacak. Bazı görüşmelerin daha şimdiden yapıldığı da aşikar. Bekleyip göreceğiz" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ'dan Teşekkür Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement