Yıldırım Düşmesi, Cep Telefonuyla Konuşan Gencin Canını Aldı - Son Dakika
Güncel

Yıldırım Düşmesi, Cep Telefonuyla Konuşan Gencin Canını Aldı

Yıldırım Düşmesi, Cep Telefonuyla Konuşan Gencin Canını Aldı

Atatürk Üniversitesi öğrencisi Emre Yurdakul, Erzurum'un İspir İlçesi'ne bağlı Karakaya Köyü'nde cep telefonu ile babasını aradığı sırada yıldırım düşmesi sonucu, öldü.

04.08.2014 16:47  Güncelleme: 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 2'nci sınıf öğrencisi Emre Yurdakul, Erzurum'un İspir İlçesi'ne bağlı Karakaya Köyü'nde cep telefonu ile babasını aradığı sırada yıldırım düşmesi sonucu, öldü.

AMCASIYLA OT BİÇMEYE GİTTİ

İspir Kaymakamı Faik Oktay Sözer'den alınan bilgiye göre, Çiftçi bir ailenin çocuğu olan Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 2'nci sınıf öğrencisi Emre Yurdakul, yaz tatili nedeniyle bulunduğu Karakakaya Köyü'nde amcası Cevdet Yurdakul ile birlikte dün ot biçmeye gitti.

AMCASI UYARDI AMA...

Saat 16.00 sıralarında babası Cevat Yurdakul'ı telefonla aramak isteyen Emre'yi amcası Cevdet Yurdakul, "Şimşek çakıyor yıldırım düşer, telefonu kullanma" diye uyardı. Çok kısa konuşacağını söyleyerek cep telefonunu kullanan Emre Yurdakul'a bu sırada yıldırım çarptı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Olay yerinde can veren Emre Yurdakul'un cesedi çağrılan ambulansla İspir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ailenin ikinci çocuğu ve bekar olan Emre Yurdakul'un cenazesi bugün öğleleyin kılınan namaz ardından köyünde toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yıldırım Düşmesi, Cep Telefonuyla Konuşan Gencin Canını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • resat: allah rahmet etsin 29 4 Yanıtla
  • nurhayat gurdal: anesın allahım sabirlar versin mekani cenet olsun amin 4 0 Yanıtla

Advertisement