Büyükşehirde Yatırım ve Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehirde Yatırım ve Değerlendirme Toplantısı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyede görev yapan üst düzey yöneticilerle değerlendirme ve yatırım toplantısı yaptı.

23.02.2015 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyede görev yapan üst düzey yöneticilerle değerlendirme ve yatırım toplantısı yaptı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, genel sekreter, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Çelik, Büyükşehir Belediyesinde oturmuş bir kadro olduğunu ifade etti.

Eski Başkan Mehmet Özhaseki'nin çok güzel işler yaptığını belirten Çelik, şunları kaydetti:

"Bizde burada bir orkestra şefi gibi bu kadroyu yönetip güzel işler yapmaya devam edeceğiz. İşlerin yürütülmesi konusunda ufak tefek dokunuşlar olabilir ama zaten her şey planlı ve programlı şekilde yürüyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehrin en itibarlı kurumu. Biz bunu daha da yüceltmek için çalışacağız. Bunu da başta burada bulunanlar olmak üzere belediyemizin mevcut kadrosu gerçekleştirecek."

Çelik, gelecek günlerde her birimden ayrı ayrı brifing alıp, yapacakları ziyaretlerle çalışma ortamlarını yerinde göreceğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyükşehirde Yatırım ve Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement