Burhaniye'de Korku Filmi Çekiliyor - Son Dakika
Güncel

Burhaniye'de Korku Filmi Çekiliyor

Burhaniye\'de Korku Filmi Çekiliyor

Burhaniye'nin Ören Mahallesi, korku filmleri içinde özgün bir örnek oluşturarak seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan 'Hüddam' filminin çekimlerine ev sahipliği yapıyor.

16.10.2014 15:13  Güncelleme: 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi Ören Mahallesi, Türk korku filmleri içinde özgün bir örnek oluşturarak seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan 'Hüddam' filminin çekimlerine ev sahipliği yapıyor. Film, 2015 yılının ilk aylarında vizyona girecek.

Burhaniye Ören'de çekimleri devam eden, gizli güçleri konu alan 'Hüddam' filminin yönetmenliğini Utku Uçar yapıyor. Olay örgüsünde bir annenin kızı ve torununa bıraktığı şeytani mirasın işlendiği 'Hüddam'ın senaryosunu Murat Özen ve Utku Uçar yazdı. Türk korku filmleri arasında yerini alacak filmin çekimlerine Ören'deki merhume Mevhibe Baykent'in varislerine ait Ören 2069 sokaktaki evde başlandı.

Burhaniye Belediyesi tarafından da desteklenen filmde Belediye Kent Tiyatrosu kadrosundan Semra ve Uğur Mamuk, Memet Salih Demircan, Çağrı Duran, Eray Logo ve Nilgün Baykent ile birlikte Fatoş Hun, Hande Hızlan, Melike Cem, Selcan Toker ve Ender Çiftçi rol aldı. Ekim ayında tamamlanması planlanan Hüddam'ın Ören'deki çekimlerinden sonra film seti Edremit'in Hacıhasanlar Köyü'nde kurulacak. Filmin stüdyo çalışmalarının ardından 2015 yılının ilk ayları içerisinde tüm Türkiye'de vizyona girmesi bekleniyor. Müzikleri, 2013 Kral Türkiye Müzik Ödülleri'nde 'Çanakkale Yolun Sonu' film müziği ile en iyi müziğe aday gösterilen Mert Oktan tarafından hazırlanacak. Hüddam'ın Facebook sayfasından filmin yapımı ve vizyona girişi ile ilgili son gelişmeler takip edilebilecek. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burhaniye'de Korku Filmi Çekiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement