Bedeli Ne Olursa Olsun Bu Ülkeyi Böldürmeyeceğiz" - Son Dakika
Politika

Bedeli Ne Olursa Olsun Bu Ülkeyi Böldürmeyeceğiz"

Bedeli Ne Olursa Olsun Bu Ülkeyi Böldürmeyeceğiz"

MHP’nin Isparta İl Kongresine katılan Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya, milletvekilliği seçimlerinde sonuç ne olursa olsun, bedeli ne olursa olsun ülkeyi böldürmeyeceklerini söyledi.

21.02.2015 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'nin Isparta İl Kongresine katılan Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya, milletvekilliği seçimlerinde sonuç ne olursa olsun, bedeli ne olursa olsun ülkeyi böldürmeyeceklerini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya, partisinin Isparta İl Kongresine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık sistemi adı altında hesap vermeyen ağzından çıkanın kanun olacağı bir diktatörlük sistemi getirme hevesinde olduğunu iddia eden Kaya, siyasi iktidar ve Cumhurbaşkanı'nın bu hedeflerine ulaşması durumunda ülkede çok büyük bir kaosun yaşanacağını ileri sürdü. Kaya konuşmasına şöyle devam etti:

"İşte bu bilinç içinde sandıklara giderek kırgınlıklara dargınlıklara yol vermeden küskünlüğün içine girmeden, birliğimizi daha da güçlendirerek Isparta'da çalınmadık kapı bırakmadan ülkemizin gerçeklerini ve yarınlarda bizi bekleyen tehlikeleri vatandaşla paylaşarak onları ikaz etmemiz gerekiyor. Biz sandık yoluyla yolsuzlukların haksızlıkların önüne geçmek istiyoruz. Başka türlü sonuç çıkarsa bedeli ne olursa olsun kimsenin bu ülkeyi bölmesine fırsat vermeyiz." - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bedeli Ne Olursa Olsun Bu Ülkeyi Böldürmeyeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement