Başkan Kurt Kent Konseyi Toplantısında - Son Dakika
Yerel

Başkan Kurt Kent Konseyi Toplantısında

Başkan Kurt Kent Konseyi Toplantısında

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Kent Konseyi tarafından düzenlenen Gültepe Mahalle Meclisi Toplantısına katıldı.

14.04.2014 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Kent Konseyi tarafından düzenlenen Gültepe Mahalle Meclisi toplantısına katıldı.

Gültepe Mahalle Meclisi Başkanı Prof. Dr. Önder Orhun'un ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Divan Başkanı ve üyelerinin seçiminin yanı sıra, yeni dönemde gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada; Mahalle meclisinin kuruluşunda Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un büyük katkısı olduğunu vurgulayan Meclis Başkanı Orhun; her mahallede, mahalle meclisi kurulması gerektiğini ifade ederek, bu konuda belediyelerin katkısının kendileri için büyük önem taşıdığını vurguladı.

Mahalle meclislerinin Eskişehir için taşıdığı büyük öneme dikkat çeken Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise yaptığı konuşmada, temel düşüncelerinin çocuk ve kadınların mutlu olduğu bir Odunpazarı oluşturmak olduğunu anlattı. Kurt, bu nedenle 23 Nisan'da Gültepe Mahalle Meclisi tarafından belirlenecek çocuklara, tahsis edecekleri otobüsle özel bir Eskişehir turu yaptıracaklarını söyledi.

Konuşmasında, en büyük görevlerinin Eskişehir'i farklı kılmak olduğunu ifade eden Başkan Kurt, şunları söyledi;

HEP BİRLİKTE GÜZEL DÜŞÜNCELER ÜRETECEĞİZ

"Bunu da sivilleşmeyi ve sosyal demokrat yaşamı sağlayarak yapacağız. Bunda demokrasiye sahip çıkmaya çalışan mahalle meclisleri büyük önem taşıyor. Şu an kent genelinde 11 mahalle meclisi var, ancak çoğu aktif değil. Bizim hedefimiz tüm mahallelerimizde aktif mahalle meclisleri oluşturmak. Eskişehir'in sorunlarının çözümünde hep birlikte hareket edeceğiz. Sizlerden ricam mahallenizin en önemli ve acil sorunlarını belirleyin ve bizlere iletin. Hep birlikte düşünelim ve karar verelim. Ortaya güzel düşünceler çıkaralım." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kurt Kent Konseyi Toplantısında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement