Başkan Akdoğan'dan Öğretmenler Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Akdoğan'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Akdoğan\'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yayınladığı mesajla Öğretmenler Günü’nü kutladı.

23.11.2015 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yayınladığı mesajla Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Başkan Akdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Akdoğan mesajında, bir milleti çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak tek mesleğin öğretmenlik mesleği olduğunu belirterek, "Kutsal bir görev yapan öğretmenlerimize çocuklarımızı emanet ederken, aslında geleceğimizi emanet ediyoruz. Hiçbir zorluktan kaçınmayan öğretmenlerimiz, bilimin ışığındayetiştirdiği gelecek nesillerin mimarlarıdır" dedi.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Milletleri kurtaranlar; yalnız ve ancak öğretmenlerdir" veciz sözünü hatırlatan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ülkemizin her köşesine ışık tutan öğretmenlerin büyük fedakarlıklar göstererek, azim ve kararlılıkla gelecek nesilleri yetiştirdiğine vurgu yaptı.

Başkan Akdoğan, mesajında "Öğretmenlerimiz, övgülerine en güzeline layıktır. Bilimin ışığında, gelecek nesillerimizi yetiştiren, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için gecelerini gündüzlerine kadar, fedakar öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum." İfadelerine yer verdi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akdoğan'dan Öğretmenler Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement