Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan Açıklaması - Son Dakika
Politika

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Yeni Türkiye’nin inşasında marka şehirler bizim için önem taşıyor" dedi.

24.01.2015 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Yeni Türkiye'nin inşasında marka şehirler bizim için önem taşıyor" dedi.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kayseri'ye gelen Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, "Bu şehrin alt yapısı ve üst yapısı ile ilgili bir sıkıntımız kalmadı. Yıllar öncesinde perişan şekilde başladığımız şehrin alt ve üst yapısındaki sıkıntılar giderildi. Şehircilik açısından söyleyebileceğimiz ciddi bir eksiklik yok. Herzaman daha iyisi, daha da yenileme gibi faaliyetlerimiz zaten sürüyor. Ödeyemediğimiz bir borcumuz yok. Allah'a şükür büyük projelerin peşindeyiz. O yüzden Kayseri'ye gelince sizin de moral bulacağınızı düşünüyoruz. Allah sizlere kolaylık versin" ifadelerini kullandı.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ise yeni Türkiye'nin inşasında marka şehirlerin kendileri için önem taşıdığını söyleyerek, "O marka şehirlerin başında da Kayseri geliyor. Bir şehirde uyum varsa orada başarı olur. Bir şehirde eğer huzursuzluk yoksa, uyum varsa o şehirler daha çok ayağa kalkıyor. Sayın Recep Tayyip Erdoğan öneminde biz çok gelip gittik. O dönem sayın Başbakanımızın Kayseri'ye çok büyük ilgisi vardı. Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün tabi memleketi olması dolayısıyla yani sayın Abdullah Gül'ün, Recep Tayyip Erdoğan'ın, Taner Yıldız'ın, sizlerin, bütün milletvekillerimiz Kayseri'nin üzerine titredi ve el birliği ile Kayseri marka şehre dönüştü. Ben emeği olan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Kayseri programı kapsamında, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ve Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Müdürlüğü Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen Bölgesel Gazetecilik Yarışması'nın ödül törenine katılacak. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement