Başbakan Davutoğlu, Erbakan'ın Mezarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu, Erbakan'ın Mezarını Ziyaret Etti

Başbakan Davutoğlu, Erbakan\'ın Mezarını Ziyaret Etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret etti.

05.09.2014 11:53  Güncelleme: 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Adnan Menderes ve Turgut Özal'ın mezarlarını ziyaretlerinin ardından saat 11.30 sıralarında Erbakan'ın kabrinin bulunduğu mezarlığına geldi. Başbakan Davutoğlu, Erbakan'ın kabri başında dua etti. Mezarlıkta yaklaşık 5 dakika kalan Davutoğlu daha sonra ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu, Erbakan'ın Mezarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • KABİR ZİYARETLERİ GÜZELDİR: GÜZEL BİR ZİYARET OLMUŞ HER İNSANIN SIK SIK YAPMASI GEREKİR Kİ SONUNDA 2 METRELİK YERİ AHİRETE KADAR İŞGAL EDECEĞİZ. ASIL ORANIN HAKKINI VEREBİLİYORMUYUZ DÜŞÜNMELİYİZ. DÜNYADA HER MAKAM GEÇİCİDİR. AMA BİZ İNSAN OĞLU BU BİLE BİLE TAHT SALINCAĞINDA SALLANMAKTA ÇOK MUTLU OLUR İNMEK İSTEMEYİZ SIRADAKİLERİ DÜŞÜNMEYİZ. PITKI PARKTA SALINCAK BEKLEYEN ÇOCUKLAR GİBİ. İÇİMİZDEN NEDEN BAŞIMDA DURUYOR. İNMEM GEREKTİĞİNİ HATIRLATIYOR. ŞUNLAR GİTSEDE HEP BEN SALANSAM DİYE. RABBİ KENDİ SEVGİ VE SAYGISINI AHİRETİ UNUTMASIN BİZE Kİ HER KONUDA DÜRÜST VE ADİL OLALIM. HERKEZE AMA HERKEZE MÜSLÜMAN MÜSLÜMANA VE GAYRİ MÜSLÜMEDE ADİL İSE TAM BİR MÜSLÜMANDIR. 9 0 Yanıtla
  • ferhat: abdullah gül'ün ilk işi mezar ziyareti oldu ya kim bilir ne mesaj aldılar 0 1 Yanıtla

Advertisement