Bank Asya Gözaltı Pazarına Alındı - Son Dakika
Ekonomi

Bank Asya Gözaltı Pazarına Alındı

Bank Asya Gözaltı Pazarına Alındı

Bank Asya, 30 Eylül itibari ile gözaltı pazarında işlem görmeye başlayacak.

26.09.2014 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya, 30 Eylül itibari ile gözaltı pazarında işlem görmeye başlayacak. Bankanın hisseleri 30 Eylüle kadar kapalı kalacak.

Bank Asya 30 Eylül itibari ile gözaltı pazarında işlem görmeye başlayacak. Bankanın hisseleri 30 Eylüle kadar kapalı kalacak. Borsa İstanbul'un (BİST) Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Asya Katılım Bankası A.Ş. (ASYAB.E, Şirket) paylarının işlem sırası, Borsamızın 21 Temmuz 2004 tarihli 206 sayılı Gözaltı Pazarı Genelgesi'nin III. maddesi (b) bendi gereği geçici olarak işleme kapatılmıştır. Bahse konu Genelge gereği Şirket'in payları 30 Eylül 2014 tarihinden itibaren Borsamız Gözaltı Pazarı'nda yeniden işleme açılacaktır."

GÖZALTI PAZARI NEDİR?

Gözaltı Pazarı, belirli koşulların ortaya çıkması sonucunda, şirketlerin izleme ve inceleme kapsamına alınması durumlarında sürekli gözetim, denetim ve izleme ortamında, yatırımcıların devamlı ve zamanında bilgilendirilmesini sağlayacak önlemlerle birlikte, hisse senetlerinin Borsa İstanbul bünyesinde işlem görebileceği pazardır. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Bank Asya Gözaltı Pazarına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement