Ansiad'ın Yeni Yönetimi Vali Türker'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Ansiad'ın Yeni Yönetimi Vali Türker'i Ziyaret Etti

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneğinin (ANSİAD) yeni yönetimi, Antalya Valisi Muammer Türker'i makamında ziyaret etti.

08.02.2016 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneğinin (ANSİAD) yeni yönetimi, Antalya Valisi Muammer Türker'i makamında ziyaret etti.

ANSİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Antalya Valisi Muammer Türker, yeni yönetime "hayırlı olsun" diyerek başarı dileklerinde bulundu.

Antalya gibi şehirlerde iş dünyasının ve örgütlü yapıların çok önemli olduğunu ifade eden Vali Türker, "Sivil toplum kuruluşlarını çok önemsiyoruz. Seslerin daha iyi duyulması ve yapılan işlerin daha büyük sinerjiyle yapılması bakımından önemlidir. ANSİAD bu anlamda ilk ve en etkin sivil toplum kuruluşu olması dolayısıyla lokomotif özelliği taşıyor" dedi.

Özel sektörde bireysel anlamda ciddi başarılar gözlemlediklerini kaydeden Türker, birlikte çalışma kültürü ve sosyal sorumluluk projelerine katkı konulmasının da takdire şayan olduğunu söyledi.

ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Erdoğan da derneğin çalışmaları hakkında Vali Türker'e bilgi verdi. Erdoğan, 160 üyesi bulunan ANSİAD'ın her zaman işbirliğine hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ansiad'ın Yeni Yönetimi Vali Türker'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement