Akif, Sabah Namazında Yâd Edildi - Son Dakika
Güncel

Akif, Sabah Namazında Yâd Edildi

Akif, Sabah Namazında Yâd Edildi

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy, 78’inci ölüm yıl dönümü münasebetiyle Eskişehir Kurşunlu Camii’nde sabah namazı düzenlenen bir programla yâd edildi.

27.12.2014 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy, 78'inci ölüm yıl dönümü münasebetiyle Eskişehir Kurşunlu Camii'nde sabah namazı düzenlenen bir programla yad edildi.

İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen anma programına katılmak isteyen ve aralarında kadınların da olduğu yüzlerce kişi sabahın erken saatlerinde Odunpazarı ilçesindeki tarihi Kurşunlu Camii'ni doldurdu. Program, Tepebaşı Fatih Camii müezzini olan, katıldığı yarışmalarda dünya ikinciliği ve Türkiye birinciliği olan Furkan Çınar tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Daha sonra Odunpazarı İlçe Müftüsü İsmail Hakkı Dere, okunan Kur'an-ı Kerimi ve daha önce tamamlanmış olan hatimlerin sevaplarını, başka yad edilen Mehmet Akif Ersoy olmak üzere bütün Müslümanların ruhuna bağışlayarak dua etti. Kılınan sabah namazının ardından Kurşunlu Camii önündeki külliyede, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan çorba cemaate ikram edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akif, Sabah Namazında Yâd Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement